Recensiebeleid

Voor uitgeverijen en auteurs:

Laat ik voorop stellen dat ik het ontzettend fijn vind om recensie-exemplaren te ontvangen en dit ook erg waardeer. Ik accepteer zowel fysieke als digitale recensie-exemplaren. Stuurt u mij een digitaal exemplaar? Doe dit dan bij voorkeur in een epub-bestand*. De genres die ik graag recenseer zijn:

  • Literatuur (zowel Nederlandse als vertaalde)
  • Chicklit/Romantiek
  • Thriller

U kunt uw recensieverzoek mailen naar theitmeijer@gmail.com maar let wel; ik beantwoord uw mail enkel bij interesse in uw verzoek/uitnodiging.

Recensies hebben bij mij geen vaste structuur, noch sterren om mijn waardering aan te geven. Ik schrijf in mijn recensie zelf mijn mening en punten, deze zal ik niet later samenvatten in een beoordelingsschaal van sterren of punten. Er wordt wel altijd enige productinformatie bijgevoegd. Denk hierbij aan de naam van de uitgever en de prijs voor paperbacks.

Ik streef ernaar om ontvangen recensie-exemplaren binnen drie weken te recenseren.

De recensies op tessaheitmeijer.com zijn altijd honderd procent eerlijk, ongeacht de wijze waarop een boek is ontvangen. Boeken worden beoordeeld op hun inhoud en de stijl van de schrijver/schrijfster.

Wanneer ik niet onder de indruk ben van een boek krijgt het een negatieve recensie. Hierin blijf ik altijd constructief en respectvol. Over negatieve recensies kan niet worden gecorrespondeerd.

Boeken die ik niet uitlees door gebrek aan interesse worden niet gerecenseerd op tessaheitmeijer.com. Dit komt echter weinig voor, omdat ik bij het ontvangen van de email goed kijk of het boek bij mij en mijn blog past.

Bij twijfel kunt u altijd mailen! Ik sta altijd open voor suggesties, acties, blogtours of andere leuke artikelen.

Vriendelijke groet, Tessa Heitmeijer 

* = Ik ga te alle tijden zorgvuldig met digitale bestanden om, beperk deze tot eigen gebruik en zal ze na lezing van mijn computer en ereaders verwijderen.

 

Een gedachte over “Recensiebeleid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s