Contact

Contactgegevens:

Email: theitmeijer@gmail.com – Mail me voor vragen over deze blog, suggesties, tips, wat dan ook. Via dit emailadres ben ik altijd bereikbaar :)

Facebook

Op mijn eigen Facebook-pagina plaats ik niet alleen de linkjes naar mijn blogpost, maar ik zorg ook dat ik mijn volgers op de hoogte hou van de boeken die ik lees, de boeken die ik vol trots presenteer na ze net gekocht te hebben, ik plaats foto’s van deze boeken en mijn werkomgeving en deel nieuwtjes uit boekenland. Volg je me nog niet op Facebook? Klik op de link!

Instagram

Op mijn Instagram-account plaats ik hoofdzakelijk boekenfoto’s, maar sinds ik moeder ben schittert ook mijn zoon op veel foto’s. Vind je het leuk om mij op iets persoonlijker niveau te leren kennen? Volg me dan via Instagram!

Linkedin

Ik ben mijn bloggerscarriere begonnen als random, algemene blogger. Ik was net klaar met mijn opleiding Journalistiek en zocht naar een platform om mezelf goed te presenteren. Inmiddels is dat, zoals jullie allemaal weten uitgegroeid tot deze boekenblog, maar gezien mijn journalistieke achtergrond heb ik me jaren geleden ook geregistreerd op Linkedin.com. Ben je benieuwd wat ik voor journalistieke opdrachten heb gedaan en wat mijn werkachtergrond is? Neem gerust een kijkje op Linkedin!

Twitter

Twitter: het fenomeen deed me nooit zoveel. Sterker nog: ik had er he-le-maal niks mee. Een paar jaar geleden heb ik het eens geprobeerd maar na een week hield ik het voor gezien: niks voor mij. Tot mijn boekenblog. Ik kreeg steeds sterker het gevoel dat Twitter toch best eens handig zou kunnen zijn voor mijn blog. Ik heb daarom een account aangemaakt voor mijn blog. Op Twitter deel ik boekgerelateerde Tweets en link ik naar dit blog, maar hier en daar plaats ik ook persoonlijke Tweets, hoewel die niet de boventoon zullen voeren. Volg jij me al?

Bloglovin.com

Ik zal het maar meteen zeggen: Ik hou van deze community! Mijn geplaatste blogposts komen automatisch op Bloglovin, en het is daarnaast een ideale omgeving om andere (boek)bloggers te volgen. Ik vind het heerlijk om door de nieuwe blogposts te scrollen, inspiratie op te doen en een kijkje te nemen in de keuken van andere bloggers. Ik volg niet alleen boekbloggers, maar ook fashionbloggers, reisblogs en cultuurblogs. Extra leuk: je kunt me heel makkelijk volgen op Bloglovin.com, dus waar wacht je nog op?

Keep-Calm-and-Write-a-Blog

8 gedachten over “Contact

 1. Hey, Door op zoek te gaan naar tips voor boeken kwam ik op u blog terecht.
  Superleuke blog!!
  Enig idee waar ik nog een Nederlandstalig exemplaar zou kunnen vinden van het boek Waar is Bernadette?
  Ik krijg maar geen exemplaar te pakken.

  groetjes

   1. hoi, nee helaas niet. Volgens de boekhandel is de Nederlandstalige versie niet meer te verkrijgen. Jammer ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s