Even voorstellen

Ik ben Tessa Heitmeijer, op moment van schrijven 27 jaar en ik woon in Leeuwarden. Naast mijn werk als gemeenteambtenaar ben ik journalist en vooral: boekenrecensent. Ik schrijf recensies voor 8WEEKLY en boekreviews.nl.

Ik ben namelijk een ware boekennerd. Ik verslind alles wat op mijn pad komt: een goede thriller, een diepzinnig literair werk, een roman of een biografie, ik vind alles heerlijk om te lezen. Mijn ideale huis heeft een prachtige, grote leeskamer met wandkasten vol prachtige boeken. In die kamer staat mijn prachtige zit-/ligstoel met plaid op het voeteneind en een prachtig, klassiek tafeltje waar mijn leeslampje staat en waar ik mijn thee en chocola kwijt kan onder het lezen. Tot dat huis er is vlei ik mezelf op de bank met een drietal kussens in mijn rug en verlies me in mijn woonkamer in de wereld van de boeken.

Ik heb na eeen jaar bloggen over van alles en nog wat besloten mijn blog te specialiseren. Ik ben bij mezelf te rade gegaan: waar liggen mijn interesses? Ik kwam al snel uit op: boeken! Lezen, schrijvers, trends, recensies: ik wil het op dit platform hebben over boeken. Over alles wat met boeken te maken heeft. Het liefst zoveel mogelijk.

Al met al hoop ik een blog te hebben gecreeerd waar de ware boekenfan zich helemaal thuis voelt. Ik wil mijn liefde voor boeken delen en hoop dat ik hier in slaag. Veel leesplezier!

6 gedachten over “Even voorstellen

  1. Altijd leuk om andere boeken-“nerds” tegen te komen op het net. En aangezien je zelf aangeeft graag reacties te krijgen op je blog… bij deze :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s