Over mij

Hoi!
Welkom op mijn blog! Dit is een blog over boeken, boeken en een beetje persoonlijke stukjes. ‘Vroeger” had ik die tweede zin afgemaakt met een derde ‘boeken’ maar sinds ik moeder ben en ontdekt heb dat ik het ook erg leuk vind om persoonlijke dingen met jullie te delen, is dat laatste stukje ‘boeken’ dus vervangen door ‘persoonlijk’.

Wat moet je verstaan onder persoonlijke dingen? Nou, twijfels waar ik mee zit, gebeurtenissen in mijn leven, maar ook random dingen als funfacts delen. Wist je bijvoorbeeld al dat ik gek ben op de kleur geel (echt, ik heb het liefst een paar okergele key-items in onze woning), dat ik gemeenteambtenaar ben, ontzettend hou van sushi eten met vriendinnen, shoppen in een fysieke boekhandel prefereer boven een online aankoop en een mega voorraad nagellak heb? Maar bovenal ben ik, en presenteer ik mezelf ook als zodanig op dit blog, een boekennerd. In hart en nieren. Er bestaat voor mij geen betere vorm van ontspanning dan een goed boek lezen.

Of dit nu een literaire titel is, een roman, thriller of hier en daar een young adult; ik heb een brede smaak. Dat zie je op dit blog terug, in de vorm van de vele recensies die ik schrijf (en die ook de boventoon voeren) maar ook in boekgerelateerde blogposts. Zo deelde ik meermaals fijne thrillers om te ontdekken, leuke zomerreads of elke maand vijf boeken waar ik die maand naar uitzie. Ik deel veel tips, schrijf over wat mij bezighoudt en sinds de geboorte van mijn zoontje Mason richt ik me ook op kinderboeken. Elke maand verschijnt op de 15e een ‘Mama Leest!’ waarin ik een kinderboek bespreek.

Er valt dus genoeg te ontdekken op dit blog! Duizelt het je na deze opsomming? Begrijpelijk. Hieronder vind je een lijstje met blogposts/pagina’s om mee te beginnen:

Oh en waarom ik dit blog ben begonnen? Simpelweg omdat ik –naast lezen- gek ben op schrijven. Ik wilde mezelf op een andere manier presenteren, dan enkel met een CV en werd toen getipt om een blog te beginnen. Ik blogde in eerste instantie over van alles en nog wat, maar toen ik dieper ging graven in mijn voorkeuren kwam al snel lezen naar voren. Bloggen over boeken; dat werd ‘m! Ik doe dat sinds 2013, dus mijn site is inmiddels rijkelijk gevuld met blogartikelen. Neem eens een kijkje, zoek gericht met de zoekbalk, rechts op de homepage en doe leuke boekentips op!

Veel leesplezier, liefs Tessa

9 gedachten over “Over mij

  1. Altijd leuk om andere boeken-“nerds” tegen te komen op het net. En aangezien je zelf aangeeft graag reacties te krijgen op je blog… bij deze :-)

  2. Vandaag je blog ontdekt, leuk idee om een jaar lang Haruki Murakami te lezen.
    Wij lezen met ons boekenclubje ” de leeswolven” nu, De opwindvogelkronieken, geweldig boek, maar er zit meer in dan je aanvankelijk denkt, heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s