Persoonlijk

Geluksmomenten december

Het is alweer januari 2020. Niet alleen een nieuw jaar maaar ook een nieuw decennium. Ongelooflijk! Maar.. Hier ga ik nog even terugkijken op december 2019. Wat bracht het voor moois? Lezen jullie mee?

  • We gingen er voor het eerst in tijden weer eens tussenuit. Mijn moeder werd 60 en had ons en mijn broer en zijn gezin uitgenodigd om een weekendje weg te gaan. Naar een Landal Green parks. Het was leuk, hectisch, gezellig, chaotisch, druk en fijn. Mason en Evi genoten volop met niet alleen ons, maar ook hun omi, nichtjes en oom en tante. Het was fijn!
  • Het is altijd zo’n fijn moment in december: de eerste keer dat ik Mariah Carey met All I want for Christmas is you op de radio hoor. Instant kerst-happiness!
  • Ik ben een enorme sucker voor kerst, waar ik vanaf de zomer al naar uit kijk, en überhaupt het feit dat kerst eindelijk weer binnen handbereik was, vervulde me met heel veel geluksgevoelens.
  • Na de Sinterklaas stress én het drukke weekendje weg zaten Mason en Evi er best wel doorheen. Heel sneu, maar het zorgde wel voor de noodzakelijke rust. We trapten echt even op de rem en de structuur en rust kwam terug. En daar profiteerden we allemaal van: kinderen die eindelijk hun rust (in de nacht) pakten en ook weer liever en zachter werden in hun gedrag. Leuk hoor, die feestdagen. Maar de rust erna is minstens zo fijn!
  • Ik ging uit eten met een groep collega’s en dat was onwijs gezellig! Naast het vele lachen, voerden we ook serieuze gesprekken en blikten we elk terug op ons 2019. Dat leverde mooie gesprekken op. Mooi.
  • Na Sinterklaas volgt kerst! Die was dit jaar ook fijn, op een paar hoestongemakken van Evi in de nacht na. Mason en Evi kregen nog een paar laatste, kleine kadootjes en genoten van het samenzijn. En wij ook!
My kind of kerstboom 😉
  • De laatste werkdag van het jaar zat er voor mij op vrijdag de 27e al op. Een weekje vrij voor ik in 2020 weer begin met werken, fijn hoor! Ik kon een paar dagen voor mezelf uittrekken. Ik sliep veel, lunchte bij een vriendin en deed verder weinig. Zalig!
  • Ik zat zowaar weer eens in een goede leesflow! De laatste dagen van het jaar lees ik 3 boeken achter elkaar uit! 2 thrillers en een young adult in vrije versvorm. Voelt goed!
  • Mason kan zo ontzettend goed opschieten met zijn nichtje, Jesslin! Toen we laatst bij haar feestje waren geweest, sprak hij in de auto naar huis de legendarische woorden: mama, ik wil bij Jessie wonen. Mag dat?” Lief!
  • Oudejaarsavond verliep voor ons doen vrij rustig. Sinds we ouders zijn, hebben we geen ‘normale’ jaarwisseling gehad. Mason sliep altijd erg onrustig en was standaard meerdere uren wakker. Evi vorig jaar ook, maar die sliep toen bij ons in bed dus kon ik haar gauw troosten. Dit jaar viel best mee! Evi sliep tot 23:45u door al het vuurwerk heen en was daarna weliswaar moeilijk weer in slaap te krijgen, maar sliep daarna wel als een blok verder tot 7u. Het kan slechter!

Terwijl ik dit typ, is het al 2020. Daarom bij deze, voor iedereen die dit leest: gelukkig, liefdevol en vooral gezond nieuwjaar! Maak er iets moois van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s