Boeken

Het is Kinderboekenweek!

De Kinderboekenweek is weer begonnen. Van 2 tot en met 13 oktober staat lezend Nederland in het teken van de kinderboeken. En wat zijn die toch ook leuk. Ik zie er enorm naar uit om voor zowel Mason als Evi te winkelen.

Het thema dit jaar is Reis mee! Hier zijn natuurijk legio leuke boeken over te vinden. En daar zal ik me, voor Mason, zeker in verdiepen. (ik zag al een mooi lijstje op het blog van Eengoedverhaal.nu) Maar ik heb voor Evi eigenlijk al een keuze gemaakt qua leesboekje. Via de bibliotheek leenden we namelijk Boe zegt de koe voor haar, van Dick Bruna. Ze is daar zo ongelooflijk fan van, dat ik het boek eigenlijk niet terug naar de bieb wilde brengen. Lang leve verlengen! Maar ik denk dat het het allerleukst is als Evi haar eigen versie van dit boekje krijgt. Om altijd fan van te blijven!

Voor Mason ben ik er nog niet helemaal uit. Ik shopte laatst al een aantal mooie prentenboeken, en die vind hij ook heel gaaf allemaal. Hij is op dit moment groot fan van Cars, dinosaurussen maar ook graafmachines, politie en boeven, auto’s en vliegtuigen/helikopters. Het is nogal gevarieerd, maar ik denk dat ik een fijn uitstapje met hem ga maken naar kinderboekenwinkel De Toverlantaarn. Daar kunnen ze mij vast op weg helpen.

Evi’s motto: een dag niet gelezen is een dag niet geleefd

Welke kinderboeken binnen het thema Reis mee! zijn bij jullie (thuis) favoriet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s