Boeken

Mijn zomerleesstapel

Ik lees de laatste tijd weer veel en graag. En dat betekent dat ik dus ook een voorraad boeken in huis ‘moet’ hebben want stel je toch eens voor dat ik door mijn boekvoorraad heen ben?! Nou, ik bedoel maar.

Zonder al te veel gekkigheid, wil ik vandaag wel met jullie delen welke boeken ik voor de komende tijd op stapel heb liggen. Dat is namelijk al een leuke voorraad. De volgorde van bespreken/noemen zegt hierbij niets. Ik lees waar ik zin in heb! (al hebben de recensieboeken wel voorrang boven eigen boeken) Deze titels ga ik de komende tijd lezen, en ook recenseren op dit blog:

  1. Hendrik Groen – Een kleine verrassing: deze nieuwe roman van Groen kreeg ik van de uitgeverij, ter recensie. Ik ben heel benieuwd of de humor uit de vorige twee Hendrik-boeken, nu weer van de pagina’s spat!
  2. Jorn Lier Horst – Dwaalspoor: Ook dit boek ontving ik van de uitgeverij, maar zonder dat ik daar zelf om had gevraagd. Een verrassing dus! Hij lijkt me erg interessant, en ik lees de laatste tijd weer veel spannende boeken, dus ik heb veel zin om hierin te beginnen.
  3. Danielle Teller – Er was eens iets anders: Dit boek kocht ik zelf, bij mijn boekhandel in de stad. Het lijkt me zo’n goed, origineel verhaal! Het gaat over het leven van de boze stiefmoeder van Assepoester, haar eigen verhaal. Hoe cool is dat?
  4. A. J. Pearce – Beste mevr. Bird: Deze roman kocht ik tegelijk met de roman van Teller, en het lijkt me een heel fijne, makkelijk leesbare roman over vervlogen tijden en vrouwen die opkomen voor hun idealen. En die omslag (zoek ‘m op, echt, hij is om van te smullen!), wauw!
  5. Hanna Lindberg – Stockholm cuisine: Nog een boek dat ik cadeau kreeg van de uitgeverij, zonder daar zelf om verzocht te hebben. Nog een thriller, en nog een boek die me erg goed lijkt! Het wordt een spannende zomer, haha
  6. Adrian McKinty – De ketting: Want deze laatste van mijn stapel is zeker niet de minste! Een huiveringwekkend verhaal over ouders die kinderen moeten ontvoeren om hun eigen ontvoerde kind terug te krijgen. Brrr! Klinkt goed he? Ook dit boek kreeg ik – na aanvraag dit keer- van de uitgeverij.

Op dit moment lees ik Stad van meisjes van Elisabeth Gilbert. So far, erg leuk! Ik heb ‘m bijna uit en baal daar stevig van! Daarvoor las ik Echo van Thomas Olde Heuvelt uit, nadat ik Ik volg je van Lisa Jewell uitlas. Van beide boeken komt binnenkort een recensie online.

Er valt dus meer dan genoeg te lezen (op dit blog) deze zomer. Welke boeken liggen er bij jullie op stapel?

2 gedachten over “Mijn zomerleesstapel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s