Persoonlijk

Geluksmomenten april

April zit er alweer op, wat gaat de tijd toch snel! In april proefden we alvast van de zomer, was ik jarig en gingen we op vakantie in eigen land. Het was weer een maand om dankbaar voor te zijn! 

 • We maken een goed begin met het opknappen van de tuin. Kom maar op, lente!
 • Ik rond de opleiding af die ik voor mijn werk volg, en ga dus weer standaard vier dagen werken. Ik kan op die manier veel meer doen, en dat voelt zo goed!
 • We hebben, samen met mijn moeder, een korte vakantie geboekt. We blijven in Nederland, maar gaan heerlijk een midweek naar een superleuk bungalowpark!
 • Het is zulk mooi weer dat we op een stralende zondag met zijn allen naar een strand in de buurt gaan. Het is Evi’s eerste keer in het zand, en Mason straalt van oor tot oor en maakt prachtige zandengelen! 100% genieten met elkaar. Ik heb nu al zin om hier in de zomer met ze te zijn, en nog meer te spelen.
 • Evi wordt steeds stoerder. Ze staat al een tijdje overal rechtop tegenaan, maar dat doet ze nu ook met losse handen. Enthousiast zwaait ze naar iedereen die het interesseert, en ze leunt met haar buikje tegen het object naar keuze aan. Geweldig om te zien!
 • Wij hadden een moment voor onszelf (gecreëerd) en gingen naar de Ikea om nieuwe meubels te kopen:2 kasten voor op Mason zijn kamertje en een nieuw tvmeubel. Ik kocht gelijk ook een paar leuke planten, bloempotten en een leuke vaas.
 • Vriendlief is als een raket aan het werk gegaan, waardoor binnen enkele dagen beide kastjes en het tvmeubel in elkaar gezet waren en wij ervan konden genieten. Mason vindt zijn ‘nieuwe’ kamer super! Hij bleef maar rondkijken en ‘wauw, mooi mama!’ roepen
Familiefoto tijdens onze vakantie ❤️
 • Ik was jarig en vierde mijn verjaardag in het zonnetje! Het was fantastisch weer en we hebben met de visite, jong en oud, in de tuin gezeten. Genieten!
 • Ik kocht een nieuwe e-reader en ik ben er zo blij mee!
 • Ik stuurde mailtjes naar uitgeverijen om aan te kondigen dat ik weer met ze wil samenwerken, en ik kreeg zulke leuke, lieve reacties! Fijn om weer terug te zijn. Soms is het maar wat goed om risico’s te nemen en een sprong te wagen.
 • We gingen op vakantie en dat was zo fijn! Heerlijk om een weekje met z’n allen te zijn. Mijn moeder ging met ons mee, dus extra gezelligheid!
 • Tijdens de vakantie gingen we naar Dinoland, in Zwolle. Wat is dat een ontzettend leuk, gaaf Park! Echt een aanrader. Mason keek zijn ogen uit en is er nog lang niet over uitgesproken.
 • Voordat we op vakantie gingen bezochten we met Mason een theatervoorstelling van Woezel en Pip! Zo lief, en mooi opgezet! Mason vond ’t heel interessant, maar een uur lang volgen wat er op toneel gebeurde was iets teveel gevraagd voor hem. We gingen 10 minuten voor tijd weg. Scheelde ook weer met de drukte bij het verlaten van de zaal!
 • Mason ontpopt zich steeds meer tot echte knuffelbeer. Hij vraagt er nu geregeld om, en klemt zich dan ook helemaal om mij of zijn papa heen. Zo lief! Maakt al het gedoe met zijn peuter puberteit weer een beetje goed :-)
 • Ik zit in een geweldige leesflow! Ik lees het ene naar het andere boek en voel me zo fijn!
 • De eerste Koningsdag met zijn viertjes beviel ontzettend goed. We hadden Mason kleingeld gegeven zodat hij zelf dingetjes kon kopen, en Evi keek haar ogen ook uit. We eindigden de dag in een lokaal speelcafe, waar we thee en taartjes dronken terwijl Mason lekker kon spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s