Boeken

Ik heb ‘m: mijn nieuwe e-reader

Weten jullie nog, dat ik een paar weken geleden dubde over het kopen van een nieuwe e-reader? Eind april was ik jarig, en ik besloot dat dat een goede gelegenheid was om mezelf daadwerkelijk op die nieuwe e-reader te trakteren. Omdat ik het waard ben.

In mijn vorige blogpost zei ik het al: het zou de Kobo Clara HD worden. En zo geschiedde. Ik bestelde er één online, en de volgende dag lag ‘ie al op de mat! Gemak dient de drukbezette moeder, zullen we maar zeggen. Wat me direct opviel aan deze Kobo is het handzame formaat. Wat een lief, klein dotje! Goh, wat ligt dat goed in de hand zeg. De achterkant is ook stroef, waardoor hij bij zweethanden (bij bijvoorbeeld zenuwslopende thrillers) minder snel uit je hand glibbert. Fijn!

Bij gebrek aan een foto van mijn e-reader, bij deze een stockfoto van Pixabay.com (sorry!)

Ik kocht meteen een paar nieuwe e-books om over te zetten op mijn nieuwe previous en ik zou ook meteen e-books die nu nog op mijn oude e-reader staan, overzetten op mijn nieuwe e-reader. Maar! Dat is nu al een tijdje geleden, maar er staat nog niks op mijn e-reader. Boehoe, ik heb het steeds te druk met andere dingen om even een kwartier de tijd te nemen en mijn mooie Kobo te vullen, om hem daarna ook daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Zo suf!

Heb je iets nieuws gekocht, doe je er nog niks mee! Terwijl ik het echt wel enorm mis. Zoals nu. Ik tik dit berichtje op mijn telefoon, in de WordPress-app, terwijl mijn dochter op mijn schoot ligt. Ze is ziek en het enige dat ze wil, is bij mij zijn. Tegen me aan liggen, veilig in mijn armen, beter wordend. Dat kan ik natuurlijk niet weigeren, maar ik heb nu dus geen e-reader om me ondertussen mee te vermaken. Oeps. Toch maar gauw gaan gebruiken dus, mijn nieuwe Kobo Clara HD. Voordat de volgende zieke zich meldt!

Een gedachte over “Ik heb ‘m: mijn nieuwe e-reader

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s