Persoonlijk

Geluksmomenten maart

Maart zit er alweer op. Tijd om terug te blikken, want het was een geweldige maand vol mooie momenten, waaronder de 3e verjaardag van Mason én de lente brak door! Ik zet mijn geluksmomenten op een rijtje:

 • Ik heb een geweldig leuke lesdag gehad in Amersfoort! Het ging over verschillende werkvormen binnen het communicatievak, en we gingen ze bijna allemaal beleven. Dat leverde zulke leuke, hilarische momenten op: ik heb me suf gelachen! (en natuurlijk veel geleerd)
 • Na maanden van het verkiezen van zijn papa boven mij, weet Mason zijn weg naar mij weer blindelings te vinden. Ik ben degene die met hem moet spelen, ik ben degene die hem (helaas) zijn luiers om moet doen, ik ben degene met wie hij op pad wil, en ik ben degene bij wie hij steeds komt knuffelen. Sorry papa, dit vind ik even heel erg fijn ❤️
 • Mason zijn 3e verjaardag is aanstaande, en ik heb zoveel voorpret! Hij krijgt een Brandweerman Sam-thema en ik kies allerlei leuke speelgoedjes, feestartikelen en ander leuks uit in de stijl van zijn grote held, Brandweerman Sam. Het wordt vast hysterisch!
 • De verjaardag van Mason was inderdaad hysterisch! Maar op een erg leuke manier: hij glunderde de hele dag van oor tot oor en was dolblij met alle aandacht en mooie kadootjes!
 • Ik heb nogmaals een enorm leuke lesdag in Amersfoort, wat is het toch fijn om omringd te zijn door mensen met dezelfde interesse en goede docenten die hun cursisten feilloos aanvoelen.
 • Ik kocht nieuwe schoenen. Twee paar. Omdat ik het waard ben.
 • Vriendlief en ik gingen twee keer alleen op pad, zonder de kinderen. Een keer uit eten (dat doen we elke maand) en we gingen naar de bios: Captain Marvel. Wat een onwijs gave film!
 • We hadden opnieuw mooi lenteweer dus wij waren als gezin lekker veel op pad, buiten, genietend van elkaar en het mooie weer. Zalig!
 • Ik voel me supergoed op mijn werk, ik heb echt mijn plek gevonden en haak bij superleuke projecten aan. #dankbaar
 • Evi doet het super goed! Ze ging in een maand tijd van kruipen naar zitten en actief willen staan: ze trekt zich overal aan op en blijft net zo lang staan tot ze letterlijk omvalt. Ze is nieuwsgierig, standvastig en een echte durfal!
 • Mason komt steeds thuis van de opvang met de meest wilde verhalen, gekke nieuwe woordjes en zinnen en streken. Het is zo vermakelijk om hem zo in zijn element te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s