Persoonlijk

Geluksmomenten januari

Het leven gaat snel genoeg. Vaak staan we niet stil bij de mooie of opvallende momenten van alledag, maar ik wil dat wel doen. Omdat ik best dankbaar mag zijn met het leven dat ik leid. Omdat ik me donders goed besef wat een luxeleven ik en mijn kinderen leiden. Omdat ik de maand positief wil afsluiten, en omdat ik mij wil focussen op de fijne dingen in het leven, hoe klein ook.

Ik wil vanaf nu maandelijks terugblikken op mijn geluksmomenten. Dit zullen vaak heel alledaagse dingen zijn, maar juist die dingen zorgen ervoor dat je blij wordt van binnen. Al is het maar voor een paar minuten!

Dit zijn een aantal van mijn geluksmomenten van januari:

 • Het is een doorsnee dinsdagavond: Mason is heel lief en knuffelig en kruipt steeds heel fijn bij me op schoot. Hij laat zich ook flink knuffelen en kussen door mij.
 • Het moment waarop mijn zoontje voor het eerst “Hou van jou mama” zegt! Smelt!
 • We kregen een filmpje van mijn zoontje, op schoot bij zijn tante. Hij zegt in de camera: papa, mama, love you. En hij geeft ons nog een luchtkusje.
 • De sneeuwval! Wat is het mooi om met mijn zoontje (dochterlief lag lekker warm in haar box) in de tuin te spelen. En buiten in de sneeuw te stampen.
 • Als mijn dochter bij het wakker worden mij ziet, en meteen begint te stralen. Liefde!
 • Als mijn dochter naar me lacht, elke keer weer een mega geluksmoment
 • Op het werk kreeg ik een paar keer een compliment: zo fijn! Zeker omdat dit nog een vrij nieuwe baan voor me is en ik mijn weg er nog in moet vinden.
 • Datenight met mijn vriend: we gingen naar de film samen en het was heel fijn om weer even met zijn tweetjes op pad te zijn.
 • De uitspraken van Mason zijn vaak zó hilarisch! We liggen ook deze maand weer meermaals in een deuk om hem.
 • Ondanks een vermoeid hoofd toch het huis op kunnen ruimen: een opgeruimd huis betekent meer rust in mijn hoofd en lijf. Fijn!
 • Ik heb een onwijs leerzame en leuke lesdag in Amersfoort en kan het goed vinden met mijn mede-cursisten, met wie ik leuke gesprekken heb.
 • Vanwege de sneeuwval besluit ik eind januari naar het station te lopen in plaats van te fietsen en dat levert een fijne, stevige wandeling op waardoor ik heerlijk door de sneeuw ploeter. Zo fijn om de sneeuw onder mijn laarzen te horen knisperen.
 • Als ik op vrijdag ga werken zwaaien Mason en mijn vriend me uit in de deuropening. Mason zwaait, knipoogt naar me en werpt me kushandjes toe. “Dag mama!” Lief! Ik ga met een blij gevoel naar mijn werk.
 • Dat mijn vriend me met de auto op wil halen van het station, terwijl hij het liefst in bed kruipt. Dat is liefde!

Wat waren voor jullie geluksmomenten deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s