Persoonlijk

Goede voornemens 2019

Hiep hiep hoera, 2019 is aangebroken! Een vers, nieuw jaar vol mogelijkheden en plannen. Wat ben ik van plan ditjaar, zowel privé als op bloggebied?

Less is more

Heel kort gezegd: ik neem me bewust niet al teveel voor dit jaar. Ik zie wel hoe dingen lopen, en probeer vooral zoveel mogelijk te genieten en me minder druk te maken om kleine dingen. Rust is hierbij van belang, dus dat ga ik meer proberen te pakken. Hoe? Geen idee, dus tips zijn welkom:-)

Voor de rest zijn er wel een paar concrete dingen die ik kan benoemen.

  1. Ik ga de communicatieopleiding, vanuit mijn werk, met groot succes afronden. Ik geniet van de opleiding, en ga die in april afronden. Spannend, dus!
  2. Ik ga keihard mijn best doen op mijn werk. Ik zit er nu 2 maanden, en ik wil niet meer anders! Ik heb superleuke collega’s en leer elke dag weer zoveel over het communicatievak! Love it!
  3. Qua bloggen ga ik op dezelfde manier verder als de tweede helft van 2018: op mijn eigen tempo, met blogonderwerpen die ik zélf wil, en wanneer het mij uitkomt. Zennnn!

Hoop

Ik hoop vooral dingen. Ik hoop dat 2019 een mooi jaar wordt. Ik hoop dat we als gezin in 2019 mooie momenten mogen beleven, en dat liefde overheerst. Ik wil meer herinneringen maken, door leuke uitstapjes te maken in de weekenden; lekker erop uit met zijn allen!

Mason wordt dit jaar drie (wauw!) en Evi viert haar allereerste verjaardag. Echt op vakantie zullen we dit jaar niet gaan, want begin 2020 willen we met zijn viertjes naar Vietnam. Het zullen dus een paar midweekjes of lange weekenden weg worden. Want he, ook in Nederland valt er meer dan genoeg te doen en te beleven.

Op dus, naar een prachtig jaar! Gelukkig en gezegend 2019, iedereen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s