Boeken

Mijn leesmaand: september

In augustus kondigde ik vol vertrouwen aan dat het qua lezen wel goed zou zitten in september. Ik zou na een vakantie van twee weken weer aan het werk gaan, ik had mijn e-reader vol gezet met boeken: wie zou me wat maken? Ik zou gaan lezen, en flink ook! Maar. Is dat ook goed gekomen? Of heb ik jammerlijk ‘gefaald’? 

September kende voor mij een vliegende start. Ik las binnen twee weken maar liefst vijf boeken, namelijk:

 1. Colleen Hoover – 9 november
 2. Colleen Hoover – Nooit meer
 3. J.P. Delaney – Het vorige meisje
 4. Sarah Winman – De blikman
 5. Karen Dionne – Dochter van het moeras

De laatste, Dochter van het moeras, las ik niet uit. Ik kon er gewoon niet goed in komen. Daarna heb ik nog tussen een paar (nieuwe) boeken geschipperd, en heb de maand uiteindelijk afgesloten met de nieuwste thriller van Clare Macintosh: Valse hoop. Ik las eerder Ik zie jou en Mea Culpa en was daar zeer van onder de indruk. Ik had totaal gemist dat er überhaupt een nieuwe thriller van haar was verschenen, maar lang leve mijn abonnement op Bookchoice!

Bookhaul
Het lukte me deze maand ook zowaar om een tweetal recensies te schrijven. Ik heb daar nog steeds mijn draai niet in helemaal in vinden. Wel vind ik het leuk om boekgerelateerde artikelen te schrijven, zoals deze leesmaandterugblik, en onlangs mijn bookhaul. Want ja, boekshoppen doe ik nog steeds enthousiast. Ondanks mijn voornemen om minder te kopen en meer uit eigen kast te lezen, heb ik toch jammerlijk gefaald deze maand. Ik schreef daar al een uitgebreide blogpost over, dus hier volsta ik met een korte opsomming:

 1. 3x boeken van De vijf van Enid Blyton
 2. John Irving – Weduwe voor een jaar
 3. Celeste Ng – Kleine brandjes overal
 4. Gill Sims – Waarom mama drinkt
 5. Alex Boogers – Alle dingen zijn schitterend
 6. Tim Krabbé – Het gouden ei

Oktober
Deze nieuwe maand begin ik met de hilarisch leuke roman Waarom mama drinkt van Gill Sims. Echt, ik geniet. Het is zo leuk geschreven, en de voorvallen zijn zo bizar grappig: ik geniet. Volop. Voor de rest van de maand heb ik nog geen idee wat ik op leesgebied ga doen. Ik zie wel waar het (lees)schip strandt. Goede voornemens pakken toch nooit helemaal zo uit zoals ik ze bedoelde dus ik ga oktober blanco in.

Fijne leesmaand iedereen! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s