Persoonlijk

Blogger Dilemma Tag

Wanneer ik het even niet weet qua bloggen en ik geen al te lange gaten wil laten ontstaan in de contentfeed, grijp ik graag terug op tags. Ze zijn niet alleen superleuk om in te vullen, maar je leert er iemand ook beter door kennen. Win-win dus. Deze tag is bedacht door Liz, en ik moest al grinniken bij het idee: waarom heb ik dit niet bedacht? Lezen jullie mee? 

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?
Deze vind ik niet eens heel moeilijk. Aangezien mijn blog hoofdzakelijk bestaat uit geschreven posts, kies ik voor nooit meer foto’s op mijn blog. Dan maar slimmer werken met alinea’s en headers, maar tekst weglaten kan echt niet. Voor mij, althans.
Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?
Haha, ik was al aan het typen over de voordelen van een huilbui tegenover 30 minuten moeten wachten op je blog maar toen bedacht ik me: ik raadpleeg mijn blog ook wel geregeld op openbare plekken, dus om nu en plein publique in huilen uit te barsten: dan maar 30 minuten wachten. Als ik dit van tevoren weet, kan ik een half uur voordat ik écht bezig wil, vast beginnen, toch?
Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.
Aargh, wat een rotvraag! Dan maar ‘niet meer reageren op de reacties die je ontvangt’, hoe sneu ook voor al die leuke reageerders. Ik kan jullie niet platspammen met advertenties!
Geen social media of geen mailbox?
Dan geen mailbox. Via social media kun je ook altijd wel direct messages of reacties geven dus geheel contactloos ben je daarmee sowieso niet ;-)

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.
Dan maar witregels. Als ik foto’s plaats, wil ik wel dat ze helder en mooi zijn. Anders heeft het toevoegen van foto’s ook weinig zin. En een blog zonder beeld, vind ik niks. Ik moet zeggen dat het alternatief ook niet denderend is, maar je moet toch iets..
Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.
Aangezien ik geen fulltime blogger ben die er haar geld mee verdient, kies ik voor de tweede optie. Dan maar twee uren in de week bloggen. Als ik van tevoren wel dingen kan voorbereiden of neerpennen in notitieboekjes moet er best veel te bereiken zijn.
Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.
Simpel en wit kan heel mooi zijn. Ik kom het op Instagram om de haverklap tegen, dus dit is een voor mij makkelijke keuze. Less is more! Ik vind het juist leuk om ook over persoonlijke dingen te bloggen dus dat wil ik niet opgeven – ook niet hypothetisch.
WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.
Dan Bloglovin werkt niet: dat gebruik ik toch eigenlijk niet. Helemaal niet, zeg maar. Ik heb geregeld spam in mijn WordPress-inbox dus ik ben blij dat er zoveel wordt tegengehouden.
Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.
HAHA hoe grappig zou het zijn als je een rijm-blog hebt? Dan ben je best uniek, volgens mij. Leuk, dus! Negativiteit is iets waar ik weinig mee kan, en het levert denk ik ook niet fijne artikelen op.
Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog …(naam van je blog).
Ha, dit zijn eigenlijk hartstikke leuke opties, beide toch? Dan maar het t-shirt. Ik werk in een callcenter en aan een receptie-balie dus dan is een t-shirt minder intensief.

Advertenties

2 gedachten over “Blogger Dilemma Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s