Persoonlijk

Update: de verhuizing

Zoals al eerder aangekondigd, waren wij druk aan het verhuizen. Daar hebben we de hele maand mei zo’n beetje over gedaan (die tijd hadden we ook dus we deden het rustig aan) en nu komen we weer een beetje tot onszelf. Tijd dus, voor een update. 

Het waren drukke weken, hectische weken, chaotische weken, stressvolle weken. Bij elke verhuizing (ieder die is verhuisd kan dat beamen) loop je wel tegen dingen aan die alles vertragen, alles doen stoppen of in het honderd doen lopen. Zo ook bij ons. Dat begon al voordat we überhaupt verhuisden, met enorm gedoe rondom de hypotheekafronding. We begonnen dus eigenlijk al met een kleine achterstand qua energielevel. Maar het kwam goed, we hadden de sleutels en dus konden we bezig. Heerlijk! Dat gevoel van eindelijk iets kunnen doen in je nieuwe droomhuis is zo lekker! We hebben de handen flink uit de mouwen gestoken, hebben (heel gezellige) hulp gekregen van familie en vrienden en afgelopen weekend sliepen we er voor het eerst. Wauw!

De eerste nacht sliepen we met zijn tweetjes, om zelf vast een beetje te wennen, en het overbrengen van de slaapspullen wat soepeler te laten verlopen (het scheelt nogal in de drukte als je op één dag of alleen het meubilair uit Mason zijn kamertje moet overbrengen en zijn kamertje moet inrichten, of dat je je eigen boxspring ook nog mee moet nemen). De nacht erop volgde Mason ook. Het was helaas snikheet in zijn kamertje (32 graden!) dus heel goed sliep hij die eerste nacht niet, maar daarna ging het een stuk beter! We hebben alle drie inmiddels een soort van ritme gevonden, hoewel we natuurlijk nog steeds moeten wennen aan alle geluiden, geuren en andere dingen die afwijken van onze oude woning. Maar we zitten er! We wonen er! De rest komt wel.

De woonkamer en berging zijn nog steeds rijkelijk gevuld met dozen die nog uitgepakt moeten worden, en ook in de badkamer moeten nog een paar kleine dingen gedaan worden (handdoekenrekje, opruimen) maar dat komt allemaal wel. We zitten er in ieder geval. En, ook niet geheel onbelangrijk: mijn boekenkast staat, en is ingericht! Daarover schrijf ik nog een losse, kleine blog, aangezien ik het eerder had over de verschillende manieren waarop je een boekenkast kan inrichten, maar voor nu is het begin er. Eindelijk kunnen we weer de tijd nemen voor elkaar, voor Mason vooral. Hij was zo onwennig de laatste weken! En geef ‘m es ongelijk. Een papa en mama die druk doen, met hun hoofd bij andere dingen zitten en je vaak alleen laten (of nou ja, bij je oma) dat is ook niet leuk. Dit weekend gaan we dus lekker genieten met zijn drietjes. Wat een geluk dat het een lang weekend is!

En tot slot: nu de verhuizing klaar is, heb ik ook weer meer energie. Weer meer tijd. Om te bloggen, en te lezen. Ik had gedurende de verhuizing voldoende posts klaarstaan om de periode te kunnen overbruggen, dus heel stil is het hier gelukkig niet geweest maar ik ga mijn aantallen posts per week weer ietwat verhogen. Wordt dus vervolgd!

                                                Voor nu: fijn Pinksterweekend iedereen!

7 gedachten over “Update: de verhuizing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s