Persoonlijk

Boeknerd gaat verhuizen!

Jup, jullie lezen het goed: wij gaan verhuizen!! Eindelijk, weg van onze flatwoning naar een ‘ grote mensen-woning’, helemaal voor onszelf. Wij kochten onze eerste woning, en nu is de verhuizing eindelijk een feit!

We hebben er wekenlang in heimelijke spanning naartoe geleefd, stress gehad, angst gekend (zou het allemaal wel goed komen?) en nu kunnen we eindelijk los: we hebben de sleutels en gaan wij verhuizen! En dus: klussen, inrichten, wennen. Met name Mason zal dat laatste punt op zich gaan nemen. Hij is al niet zo’n held in het slapen op andere plekken -alleen thuis, bij zijn oma en de gastouder, eigenlijk- dus we zijn heel benieuwd hoe dit zal verlopen. Zal het soepel gaan? Helse nachten? AARGH!

Wat het ook wordt, we zijn er klaar voor! Ons eigen huisje, dat we helemaal naar eigen smaak kunnen inrichten en aankleden. Zalig! Ik heb zo’n zin in klussen. Klinkt misschien gek, maar de laatste keer dat er iets qua klussen werd gedaan in huis, was toen ik zwanger was van Mason en zijn kamertje ingericht en geverfd moest worden. Daarin kon ik helaas weinig betekenen, in verband met mijn zwangerschap, dus nu ga ik volop meedoen! We hebben al helemaal in gedachten hoe we ons huis willen stylen, hebben bijvoorbeeld al een nieuwe bank, en allerlei andere dingen zoals wandklokken en accessoires gefotografeerd, opgeslagen en lijstjes van gemaakt (lang leve Pinterest!).

Huisje, boompje, beestje voor ons drietjes (denk Mason er als kiezelsteentje bij)

Ik kan niet wachten tot we over zijn, in ons nieuwe paleisje. Met grotere, ruimere kamers, een enorme woonkamer met open keuken, een badkamer met BAD (!) en zeer ruime slaapkamers. En: eindelijk onze eigen tuin. Gunstig gelegen, dus de hele dag zon, en heel ruim en open. Met zelfs een schattig houten tuinhuisje erin! Ik zie onszelf al flaneren deze zomer, in de achtertuin, met Mason waggelend en schaterlachend om ons heen. Oh en ook zo tof: ons huis is vlakbij het bos, een winkelcentrum, het zwembad en de kinderboerderij! Hoe ideaal is dat? Woonden we er maar vast!

Tot die tijd gaan we eerst keihard aan de slag, eindelijk echt verhuizen. Ik heb er zo’n zin in! Ik zal ter zijner tijd nog wel een plogje posten over de verhuizing, en hoe het eindresultaat is, maar tot die tijd moeten jullie genoegen nemen met boekgerelateerde posts, want dat gaat natuurlijk als vanouds door.

p.s: zijn er moeders die ervaring hebben met verhuizen in combinatie met een 1-jarig kind? Survivaltips zijn meer dan welkom!

Advertenties

7 gedachten over “Boeknerd gaat verhuizen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s