Persoonlijk

Pokke! De waterpokken!

Jup, het is raak. Amper 1 jaar oud en Mason heeft de waterpokken. Bah, ellende, gedoe, huilen, korte nachten en meer ongein als gevolg.

Jullie moeten het me dus maar even vergeven maar ik richt nu al mijn aandacht en energie even op mijn kleine, zielige, vlekkerige mannetje. Want hij heeft er last van, best behoorlijk last van. En dan is er natuurlijk geen plekje zo fijn als bij papa en mama in de armen/op schoot/ op de nek/aan de hand dus feitelijk: alles als het maar dicht op ons is. En dat snap ik. Gelukkig hebben we nu beide weekend dus we gaan 100% in papa en mama modus om onze hummel hier doorheen te loodsen.

Mijn blog komt dus, logischerwijs, heel eventjes op een lager pitje te staan. Ik heb nog wel iets in mijn blogkoelkast staan, maar zal even geen nieuwe content schrijven. Eerst die pokke-pokken de deur uit!

Advertenties

2 gedachten over “Pokke! De waterpokken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s