Boeken

Boekstart voor Mason

Ik liep er al maanden mee in mijn tas: de bon voor het ophalen van de Boekstart, voor Mason. Hiermee kan ik én een lidmaatschap voor mijn kereltje aanvragen bij de bibliotheek, én een Boekstart-koffertje met twee gratis boekjes ophalen. 

Gisteren onthield ik het eindelijk en ging ik naar de bieb om de Boekstart te regelen voor Mason. En wat leverde dat een leuke buit op! Kijken jullie mee naar de inhoud?

Er zitten dus, zoals ik al zei, twee boekjes in. In dit geval een Friemeldieren-boekje, dat lekker hard knispert, en waarbij enkele diertjes die gepresenteerd worden oortjes, een baardje of een neus hebben die gepakt kan worden. Ook zit Mijn eerste woorden met Boekstart in het koffertje. Hierin staan allerlei voorwerpen, waaronder fruit en groente, waarmee je kunt oefenen in woordherkenning. Voor de rest viel mij het flyertje met de tekst ‘Baby’s houden van boeken!‘ op. Ik hoop echt dat dat voor onze zoon ook zal gelden.

We hebben gisteren het Friemeldieren-boekje geïntroduceerd bij Mason en dat was direct een groot succes! Aangezien ik zelf een mega boekenwurm ben, ging mijn moederhart hier sneller van kloppen. Laat dit het begin zijn van vele (voor)leesuurtjes met Mason!

4 gedachten over “Boekstart voor Mason

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s