Persoonlijk

Fijne Vaderdag!

Hoera, ook voor mijn vriend is het dit jaar een bijzonder jaar. Ook hij viert zijn eerste verjaardag als papa, en ook voor hem is het de eerste Vaderdag. Een bijzondere dag, waarin hij uiteraard in het middelpunt van de belangstelling staat.

En dat heeft hij dubbel en dwars verdiend. Het is een geweldige papa, die zijn zoon overlaadt met kusjes, knuffels, aandacht, liefde en geborgenheid. Het is zo bijzonder om te zien wat voor sterke band hij en ons zoontje hebben. Dat wanneer hij thuiskomt, hij begroet wordt met mooie, scheve grijnsjes, dat Mason zijn armpjes naar hem uitstrekt en het heerlijk vindt om bij hem op schoot te zitten. Toen ik nog zwanger was, was het niet anders: als mijn vriend thuiskwam, begon onze baby zich te roeren in mijn buik: schopjes alom. Hij herkende het stemgeluid van papa!

Ik kan niet anders zeggen dan dat Mason en ik het ongelooflijk hebben getroffen. Vriendlief is de best denkbare papa die Mason zich kan wensen, en een liefdevolle partner met wie ik nu een nog beter, hechter team vorm. Ik hoop dat andere moeders zich net zo gelukkig mogen prijzen, en hun partner lekker in het zonnetje zetten vandaag. Fijne Vaderdag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s