Persoonlijk

Fijne moederdag!

Ja ja, ook voor mij valt er vanaf nu iets te vieren op Moederdag. Mijn eerste Moederdag, wauw! Al zeven weken (gaat de tijd echt zo snel?) mag ik me met trots de mama noemen van Mason, mijn kleine boef, mijn kleine prins, mijn allerliefste, prachtige mannetje.

Er zullen vast nog vele moeders zijn voor wie dit de eerste Moederdag is: ik hoop dat jullie net zo’n mooie dag hebben als ik. Ik werd vanochtend al flink in de watten gelegd met een uitgebreid ontbijt, en een paar mooie cadeaus (bedankt lieve Mason en papa!). Ook de moeders die al een tijdje meelopen en het klappen van de zweep kennen: hele fijne Moederdag! Ik hoop dat jullie kids en partners jullie ontzettend verwend hebben. Jullie verdienen het, allemaal.

moederdag

Ik ga nu genieten van het zomerse weer, mijn mannetjes en de vrije tijd die ze me beide gunnen op een dag als deze. Genietze iedereen! Fijne zondag.

Advertenties

Een gedachte over “Fijne moederdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s