Persoonlijk

Ik ben mama!

De titel verraadt het natuurlijk al, en ik vermoed dat de meesten van jullie het al via één van mijn social media kanalen hebben vernomen maar ik ben mama! Jawel, onze zoon is geboren, met veertig weken en 1 dag, op 19 maart. Hij heet Mason en is vandaag alweer 11 dagen oud.

De eerste kraamweek zit er dus al op, en Mason doet het hartstikke goed! Hij groeit goed, is een tevreden mannetje en is superschattig en mooi, en lief, en knap en…ja, wat niet eigenlijk? De geboorte van Mason is tegelijkertijd de reden dat ik niet bijzonder actief ben geweest op social media, het reageren bij andere bloggers en natuurlijk het bijhouden van mijn eigen blog. Mason slurpt energie, zoals elke nieuwbakken ouder zal herkennen, en omdat de geboorte snel maar niet zonder enig medisch ingrijpen was, moest ik de eerste dagen flink herstellen. De kleine beetjes energie die ik had, gingen volledig op aan Mason, en ik zou het niet anders willen en kunnen. Onze zoon is het allerbelangrijkste in ons leven, en we hebben hem al behoorlijk goed leren ‘lezen’.

MASON

Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog geen letter van een boek heb gelezen sinds zijn geboorte, en dit berichtje typen is het eerste dat ik blogsgewijs weer oppak. Heb dus nog een beetje geduld met me. Ik keer vanzelf terug, bloggend en lezend en al, maar voor nu heb ik weinig anders nodig dan mijn lieve zoontje, mijn vriend en de momenten die we samen hebben. Ik geniet, alleen nu even niet van lezen.

Ik ga weer naar Mason, gewoon, omdat het kan! Tot snel :-) Liefs, Tessa

Advertenties

65 gedachten over “Ik ben mama!

  1. Ik had het inderdaad al gelezen, maar toch leuk om het hier ook weer even terug te zien komen. ^^ Nogmaals gefeliciteerd met Mason! Wat fijn dat hij niet lang op zich liet wachten. :-)

  2. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en wat een stoere naam! Geniet van deze tijd, want het gaat veel te snel. Liefs Tessa

  3. Hoi Tessa! Had het al van mijn zusje gehoord maar fijn dat Mason is geboren. Niets is zo puur als de geboorte van je eigen kindje. Geniet van de wolk waar je op zit! Voor je het weet zit je weer in de realiteit van het leven. Wij moeten nog heel even wachten om ook dit weer te mogen ervaren! Liefs Sabrina ( zus van Stephanie)

  4. Hoi Tessa! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Mason! Er is niks zo puur als de geboorte van je eigen kindje. Geniet er van! Voor je het weet ben je weer terug in de realiteit van het leven om je heen. Nog even en dan kunnen wij ook weer gaan genieten van ons kindje! Liefs Sabrina (zus Stephanie)

  5. Lieve Tessa, dit is volkomen herkenbaar en het is je zo gegund! Duik maar weer in je babybubbel, het is nergens beter vertoeven op het moment!

  6. Gefeliciteerd! Ik weet nog goed dat ik de eerste weken na de geboorte van Pim eigenlijk het liefst niet eens naar de rest van de wereld om wilde kijken. Ik vond het bijvoorbeeld zo’n raar idee om de televisie aan te zetten en het nieuws te kijken. Het is heel bijzonder om voor een moment zo in een eigen kleine wereld te leven. Geniet er van!

  7. Leuk om even van je te horen! Fijn dat Mason zo’n lief en leuk mannetje is.
    En gelijk heb je, dat bloggen en lezen komt wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s