Persoonlijk

Fijne kerst!

Na tijden aftellen is het morgen dan zover: kerst! Ik heb ontzettend zin in deze laatste kerst als kindloos stel -volgend jaar zal ALLES anders zijn- en ga genieten van lekker eten, goed gezelschap en hier en daar een cadeautje.

En wie weet: misschien hou ik nog genoeg tijd over om ook een boek erbij te pakken. Een mens kan hopen, toch? Vandaag komt het er in elk geval niet van: we krijgen de spulletjes geleverd voor de babykamer: commode, klerenkast en ledikant. Yay! Eindelijk kunnen we ons kamertje een echt kamertje maken en inrichten. Ik heb er nu al zo ontiegelijk veel zin in! Eindelijk alle kleertjes in de kast leggen/hangen, de verzorgingsspulletjes op de commode zetten en het ledikant bekleden. Zo leuk!

Maar, bij kerst horen ook verplichtingen: ik moet nog steeds de kerstboom versieren. Hij staat al sinds zaterdag in huis, maar verder dan een halve optuigpoging ben ik nog niet gekomen. Zondag ging ik er namelijk mee bezig (de boom stabiel zetten is de taak van vriendlief, het optuigen mag ik doen), maar omdat de boom zó groot is (hij is echt enorm, te enorm naar mijn smaak maar what my baby wants my baby gets -en hierbij is baby vriendlief, niet de ongeboren baby, die heeft totaal nog geen zeggenschap) bleef het bij een halve poging. Ik had ineens meer zin om te afwassen (hormonen? Nesteldrang? Verveling?) en terwijl ik daarmee bezig was, hoorde ik ineens een hard ‘FLATS!’-geluid. Ik keek geschrokken om en zag de boom op z’n kant liggen. Midden door de woonkamer, bijna met de punt in de vissenkom. Zucht. Zo fijn. Sindsdien is het slecht gesteld met mijn hoeveelheid zin om de boom op te tuigen, en aangezien we morgen liever met de babykamer bezig gaan, zal het wellicht vrijdagochtend worden, voor we de boom optuigen. Ho ho ho, merry christmas!

xmas.jpg

Gelukkig blijft er genoeg leuks over om naar uit te kijken, en dat doe ik dan ook graag. Ik heb een leuk, lang weekend voor de boeg met mijn geliefden om me heen, en ik wens ook jullie allemaal een heerlijk, gezellig, warm kerstfeest. Ook diegenen die misschien niet zo’n mooi jaar achter de rug hebben: ik hoop dat jullie toch een aangename kerst kunnen beleven en zo het einde van het jaar nog een mooi randje geven. In ieder geval: genietze iedereen, met vrienden, familie of andere geliefden en tot na de kerst!

Fijne feestdagen iedereen!

14 gedachten over “Fijne kerst!

  1. Ojee, wat een boomproblemen! Wat dat betreft is het bij mij lekker makkelijk: twee tienerzonen (en ik) die binnen een half uur de boom opgetuigd hebben en daarbij ook nog veel lol hebben.

    Verder doe ik niet veel aan kerst. Misschien kan ik eindelijk weer wat blogjes schrijven, daar heb ik best zin in!

    1. Haha ja, ellendige boom. Elk jaar weer een strijd maar zonder boom is het ook zo kaal :-) ik heb het er stiekem dus best graag voor over!
      Lekker dat je een rustige (?) kerst voor de boeg hebt, genietze van de tijd die je aan jezelf kunt besteden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s