Boeken

5x Sinterklaastips voor echte boekliefhebbers

Sinterklaas is weer in het land, en dus is het fijn om alvast vooruit te blikken naar pakjesavond. Waarmee mag de Sint jullie verrassen? De keuze in de winkels is zoals gebruikelijk weer reuze, dus ik help jullie graag op weg met vijf favorieten van mezelf. 

Lezen draait om meer dan puur het lezen zelf. Het is ook belangrijk, zeker in deze periode van het jaar, dat je je omringd met aangename boekaccessoires. Daarom leg ik de focus in deze post niet puur op boeken, maar meer op boekgerelateerde items. Om je leesplezier nog meer te verhogen.

1: De ‘Long overdue notecard set‘: Notities schrijven was nog nooit zo leuk! Waan je een heuse bibliothecaresse met dit fijne setje bibliotheek-/notitiekaartjes, in aangename vintage stijl. Verkrijgbaar via deze site voor $20,-.

2: Macbook boek case: Ik ben zelf de trotse bezitter van een Macbook, en ik werd helemaal enthousiast toen ik deze case zag. Net echt, toch? Het beschermt, het staat mooi en het past he-le-maal bij de boekliefhebber anno 2016! Verkrijgbaar via deze site voor $80,-. Tja, schoonheid komt met een prijskaartje..

3: Een naar boeken geurende kaars: Het is een langgekoesterde droom, die in de toekomst misschien-wellicht, ooit, zou het?- in vervulling gaat; een eigen boekenkamer in huis. Daar wil ik dan een chaise lounge met lampje plaatsen, op een tafeltje naast de loungeset een pot thee die altijd de juiste temperatuur heeft en om het plaatje af te maken een kaars die naar boeken ruikt, voor dat speciale bibliotheekgevoel. Hmmm, ik zie mezelf al zitten! Verkrijgbaar via deze site voor €17,35.

4: Je persoonlijke bibliotheek-setje: Vroeger speelde ik graag ‘ ‘schooltje’ met mijn oudere broer. Hij maakte opdrachten voor mij, vooral over spelling, en die moest ik maken. Ik kreeg een heuse beoordeling, inclusief stickertjes bij een goede prestatie. Op dezelfde manier kun je, samen met je kinderen of je kinderen onderling, ‘bibliotheekje’ spelen. Ook handig om via deze manier bij te houden aan wie je boeken uitleent! Verkrijgbaar via deze site voor $15,-.

5: Boekstempels van Blossom Books: Hollandse glorie mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Daarom wijk ik graag uit naar Blossom Books; dé plek voor creatieve boekliefhebbers die een leuke gadget zoeken, of een leuke tas, of een leuke mok, of…nou ja, ga zo eigenlijk maar door. Ik ben zelf erg fan van de stempelset, waarmee je al je eigendommen, al je notitieboekpagina’s en allerhande andere dingetjes kunt bestempelen. Heerlijk, toch? Verkrijgbaar via deze site voor €7,95.

Dit zijn mijn tips, waar worden jullie blij van? 

6 gedachten over “5x Sinterklaastips voor echte boekliefhebbers

  1. Wat een leuk lijstje Tessa.
    Ik word helemaal blij van de boekenkaars en de boekstempels, echt supergaaf!
    Heb ze meteen genoteerd, bedankt voor de tip :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s