Boeken

Boektober-uitverkoop!

Het aangename met het nuttige combineren: zijn dat niet de leukste klusjes? Oktober is Boektober, en om mijn verdere boek-opruiming gestalte te geven, combineer ik dit graag met Boektober. Dus: ben jij enthousiast over dit leesproject maar weet je niet welke boeken je wilt lezen deze maand? Of kan er gerust nog een boek bij om te lezen? Lees dan vooral verder!

In augustus organiseerde ik een zeer succesvolle boekopruiming, waarbij jullie als kopers enkel de verzendkosten hoefden te betalen. Dit ben ik ook deze maand van plan. Voor €3,84 kan één van onderstaande boeken al van jou zijn! Let wel: wordt het een groter pakketje, doordat iemand bijvoorbeeld twee, of zelfs drie boeken wil kopen, dan zullen de verzendkosten ook ietsje hoger uitvallen. Verzendingen naar België (geen probleem, wat mij betreft), kosten rond de €9,-. Hierover informeer ik jullie natuurlijk per mail uitgebreid over.

Kom jij ook bij mij shoppen?
Kom jij ook bij mij shoppen?

Hieronder staat mijn lijst met boeken die ik in de uitverkoop gooi. Voor het gemak heb ik wederom links toegevoegd waar je een beschrijving – al dan niet van mijn hand- kan vinden van het boek, en tussen haakjes het genre waartoe het betreffende boek behoort. Kijk gerust of er iets naar je gading bij zit, en mail me op theitmeijer@gmail.com. Dan kijken we samen of we een goede verkoopdeal kunnen sluiten!

Welk boek ontbreekt nog in jullie Boektober-challenge? Mail me en haal op goedkope, makkelijke wijze nieuwe boeken in huis!

*= Boeken met een streep er doorheen zijn helaas al vergeven aan iemand!

9 gedachten over “Boektober-uitverkoop!

 1. Dag Tessa,
  Ik heb best wel interesse in verschillende boeken om ooit eens te lezen ;)
  Christiaan Weijts – De linkshandigen
  Nina Polak – We zullen niet te pletter slaan
  Jeremy Massey – De laatste 4 dagen van Paddy Buckley
  Ik woon in België dus de verzendkosten zullen wel hoog zijn maar dat is geen probleem.

 2. Jeetje, dat je 1984 wegdoet.. Zonde! Zo’n goed boek.. Maar ja, ik heb hem zelf al en verder zit er niets voor me bij. Succes met verkopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s