Maandelijke Murakami

Uitslag Murakami-Winactie

Een paar weken geleden vierde ik het éénjarig bestaan van mijn blogproject Elke Maand een Murakami. Om daarbij stil te staan organiseerde ik een winactie, waarbij mijn favoriete Murakami, Spoetnikliefde, te winnen viel.

murakamiprijsIk kreeg meerdere, enthousiaste aanmeldingen binnen. Van mensen die Murakami nog niet kennen als schrijver en maar al te graag willen beginnen én van mensen die al een paar boeken hebben gelezen en hun gelezen boeken graag met Spoetnikliefde willen uitbreiden. Ik ontving leuke reacties waarin mensen vertelden waarom zij van Haruki Murakami houden: een feest der herkenning! Dank daarvoor, iedereen.

Maar.. zoals dat met alle acties geldt, er kan er maar eentje de winnaar zijn. Degene die Spoetnikliefde, inclusief een heuse Murakami-boekenlegger, krijgt opgestuurd is..

RUUD!

Gefeliciteerd! Je hebt inmiddels mail ontvangen en het boek + boekenlegger komen zo snel mogelijk je kant op. Iedereen bedankt voor het meedoen, en tot de volgende winactie!

P.s: Vergeten jullie komende zondag niet af te stemmen op de volgende Maandelijkse Murakami, Blinde wilg, slapende vrouw?

7 gedachten over “Uitslag Murakami-Winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s