Boeken

Boek-uitverkoop!

Sinds ik in Marie Kondo’s boek Opgeruimd! ben begonnen, stoor ik me er steeds meer aan: het enorme overschot aan boeken in mijn huis. Ze passen niet meer in de kasten, niet meer op plankjes en al helemaal niet meer in dozen. Tijd om op te ruimen dus!

En daar komt het hebben van een blog wel heel handig om de hoek kijken. Ik bied ze namelijk aan jullie, mijn lieve lezers aan. Het enige wat ik ervoor vraag is de betaling van de verzendkosten. Voor €3,84 kunnen één of meerdere titels uit de lijst hieronder dus van jullie zijn! Waar wacht je nog op? Stuur een mail naar theitmeijer@gmail.com met vermelding van de titels die je wilt hebben en je adresgegevens en je ontvangt van mij mijn rekeningnummer. Zodra de betaling binnen is, stuur ik de boeken op. Goede deal, toch? Shopze! :-)

blogsale

Genoeg keuze, toch? Ik heb elke titel voorzien van een verwijzing; ofwel naar een recensie die ik schreef op dit blog, ofwel naar de infopagina van bijvoorbeeld Libris of Bol. Zo weet je dus altijd of het een boek is dat bij jou past of niet. Heb je dus zin om supergoedkoop een boek te kopen, help mij dan van mijn boeken af! Alvast ontzettend bedankt iedereen :-)

*= Een doorgekraste titel betekent helaas dat iemand anders deze al toegezonden krijgt!

13 gedachten over “Boek-uitverkoop!

 1. Hé, heb net mailtje verstuurd maar zie dat je de twee boeken die ik wou al hebt verkocht…..
  Jammer!

  Gr. Désirée

  Maar snel weer een sale houden ;)

  1. Ja, superjammer joh!
   Heb je geen andere titels gezien die je leuk lijken? ;-)
   Ik ga zo’n blogsale heel binnenkort weer eens organiseren, dit bevalt echt supergoed! Volgende keer misschien meer geluk, ik zal je t.z.t. in ieder geval persoonlijk op de hoogte stellen van de geplaatste actie, zodat je zo goed als eerste keuze hebt haha

   1. Dat zou echt fijn zijn Tessa!
    Thx ! Ik zal de boeken die je nog hebt nog ’s goed beoordelen of ik ze zou willen lezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s