Persoonlijk

Happy list

Vandaag is voor menigeen een doorsnee dag, maar voor mij, voor vriendinnen, is het een zwarte dag. Vandaag is het namelijk precies één jaar geleden dat onze vriendin overleed. Omdat ik me niet wil onderdompelen in verdriet en sombere gedachtes maar haar leven, het leven, wil vieren sta ik, juist vandaag, stil bij dingen die mij blij maken. Een heuse happylist!

happylist*Mijn blog: Dit blog beginnen is nog altijd de beste keuze die ik heb gemaakt, want ik leer er elke dag zoveel nieuwe dingen bij! * Mijn baan: ik heb tegenwoordig een vaste aanstelling bij mijn werkgever, en dus meer structuur, betere arbeidsvoorwaarden en nog veel meer voordelen waar ik superblij van word! * Smoothies: elke zondag is voortaan smoothiedag, en ik heb al hele fijne combinaties gemaakt! Vooral de roze varianten smaken erg goed. Op naar de volgende zondag. * Mijn vriend: al bijna 12 jaar de rots in mijn branding, mijn zonnestraaltje, mijn beste vriend. *

happylist*Lezen: elke dag word ik omringd door mooie, intense, grappige, ontroerende of spannende verhalen. Ik geniet van elk boek! * Het is bijna zomer! 21 juni gaat de zomertijd officieel in, maar we hebben al een paar mooie dagen gehad. Heerlijk om weer in het zonnetje te kunnen lezen, en ondertussen een paar tinten bruiner te worden. Genieten! * Reizen: dit jaar ging ik naar Berlijn, vorig jaar naar Frankrijk en Vietnam; aan het eind van het jaar willen we weer naar Vietnam, met misschien een stopover in Hong Kong en nog een uitstapje naar Cambodja, yay! * Onverwachts hilarische momenten, zoals dit moment waarbij vriendlief deze Unicorn voor me won op de kermis! Mijn innerlijke kind was in tijden niet zo blij! “It’s so fluffy!

Waar worden jullie blij van?

11 gedachten over “Happy list

  1. Poeh, wat zal dat moeilijk zijn, een jaar later… Heel knap dat je jezelf dwingt om ook de zonnige kant van het leven te zien.
    Zelf word ik blij van familie om me heen, mooie fietstochtjes, ijsjes, een nieuw boek en nog véél meer!

  2. Het is wat ik word ok blij van jouw blog ;-) Wat een kracht om zo stil te staan bij iemand die je mist. Heftige ervaringen die je inderdaad dwingen om te leren genieten van elke dag die je krijgt met de mensen die je lief zijn en de dingen die je vrolijk maken. Wijs hoor Tessa!

  3. Mooi geschreven Tessa! Ik word blij van jou! :-)

    (En van boeken, mijn dochter, mijn man, onze nieuwe braadpan, de afgelopen week op Center Parcs, schrijven, leuke post, hardlopen, eh… van alles!)

  4. Mooi zeg! Ik word blij van de energie die je mij geeft zo in de vroege ochtend! En op dit moment word ik ook heel blij van mijn werk en van lekker uiteten met mijn vriend :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s