Boeken

Q&A: Vraag me alles!

Welk broodbeleg vind ik het lekkerst? Wat is mijn lievelingsboek? Wat doe ik als ik niét lees? Hoeveel klontjes suiker heb ik in mijn thee? Wat zijn mijn blogplannen voor de toekomst? Waarom toch Murakami? Heb je me altijd al eens een vraag willen stellen, hoe gek ook, maar er nooit aan gedacht of is het nooit in je opgekomen? Nu is je kans!

Ik dacht er al een tijdje over na maar nu mogen jullie toch los: het is Q&A tijd! Het maakt niet uit hoe gek of apart de vraag is; ik zal mijn best doen alles keurig -en serieus!- te beantwoorden. Boekgerelateerde vragen en niet-boekgerelateerde vragen; allen zijn welkom! Kom dus maar op met jullie vragen! :-) Stel ze in een reactie hieronder, of via de mail: theitmeijer@gmail.com. Let op: er is geen limiet aan vragen per persoon. Vraag me alles!

Afbeelding van meghunt.com
(Afbeelding van meghunt.com)

Over twee weken zal ik met de antwoorden komen, tot die tijd staat het je vrij om alle vragen die in je opkomen aan me te stellen. Ik zal ze inventariseren en in de laatste week van mei in een blogpost de antwoorden naar jullie terugkoppelen. Ik ben benieuwd! :-)

17 gedachten over “Q&A: Vraag me alles!

 1. Hee Tessa,

  Super leuk dat je dit zo bedacht hebt! Mijn vijf vragen voor jou zijn:
  Als je eens gehoord hebt van een goede film, en van deze film blijkt een boek te bestaan. In de winkel kom je twee keer het boek tegen: de versie ‘filmeditie’ en de versie ‘naar het boek van…’.
  Mijn vraag aan jou is: kies je voor de ‘filmeditie’ of voor ‘naar het boek van’ ?
  Mijn tweede vraag: En waarom?
  Bijvoorbeeld als ze iets in de film aanpassen zou dit dan ook wél in de filmeditie staan en níet in de edities van vóór de film…
  Mijn derde vraag: Wat denk jij?
  Mijn vierde vraag: Lees je ook wel eens een boek op een terrasje?
  Mijn vijfde vraag: Als je je boekenkast indeelt op kleur, van welke kleur heb jij dan de meeste boeken?

  Succes alvast met je blogpost vol antwoorden!

  Greets by Sophie

 2. In de eerste plaats lezen we omdat we het heerlijk vinden, maar het is ook goed is voor je algemene ontwikkeling. Wat heb jij geleerd door zoveel te lezen?

 3. Ik ben wel benieuwd naar waar je werkt/wat je doet om ‘brood op de plank’ te krijgen?
  Wat is jouw eerste herinnering aan lezen? Vanaf welke leeftijd ongeveer ben je beginnen lezen? Enig idee hoeveel boeken je al gelezen hebt in je leven?

 4. Hoi Tessa, leuke blog! Ik vroeg me af of je door je liefde voor lezen ook weleens kritisch kunt zijn op boeken? Of is dat lastig ivm je rol als blogger bij uitgeverijen, die je gratis boeken sturen?

  Of ik mis ze, maar je recensies zijn vooral heel positief altijd :-). (ik heb echt weleens boeken waarvan ik denk: pff, wat een misser. Bijv. Geachte Heer M, en over de nieuwe Giphart ben ik ook niet echt uit…)

  1. Suzanne, ik hoop dat Tessa zegt dat ze haar boeken objectief beoordeelt, anders is ze geen betrouwbare boeken-bron voor haar lezers. :-) Het is niet de bedoeling dat wij bloggers ons wat aantrekken van uitgeverijen, die volgens mij trouwens uitgaan van: ‘ook negatieve’ publiciteit is publiciteit.’

   Ik denk eerder dat Tessa, net als ik, een goede neus heeft ontwikkeld voor welk boek ze waarschijnlijk wel graag leest en welke niet. En omdat we zoveel keuze hebben, lezen we natuurlijk bijna alleen boeken waarvan we verwachten ze goed te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s