Boeken

30 jaar: WINactie – En de winnares is..

Vorige week tikte ik de respectabele leeftijd van 30 jaar aan. Het was een mijlpaal, waarvan ik van tevoren gekscherend had gezegd dat het wellicht pijn zou doen. Ik voelde de rimpels al groeien! Gelukkig viel het allemaal (uiteraard) hartstikke mee en ben ik de dag ongeschonden doorgekomen.

Ik vierde mijn verjaardag met mijn familie en vrienden, en was zelfs druk in de keuken bezig: ik bakte een monchou taart en maakte voor het eerst zelf sushi! Na een mislukte eerste poging (ik voegde veel te veel rijst, zalm en komkommer toe waardoor het eerder een burrito leek dan een sushirol) ging het best redelijk en het belangrijkste: het smaakte heerlijk! Ook werd ik overladen met fijne cadeaus, waaronder een heerlijk skincare-pakket uit Australië, waar een vriendin van me tegenwoordig woont, een sushipakket en geurtjes. Maar… jullie zitten natuurlijk niet te wachten op verjaardagsverhalen, de winnaar/ winnares van mijn WINactie moet natuurlijk bekend worden gemaakt.

Ik zal jullie niet langer in spanning laten. Degene die het boek Efter van Hanna Bervoets toegestuurd krijgt en zich dus de winnares van mijn WINactie mag noemen is…

LINDA VISSER! Gefeliciteerd! :-)

hanna bervoets efterIk zorg dat het boek zo snel mogelijk naar je toe komt! Veel leesplezier alvast :-)
Heb je naast de prijs gegrepen? Niet getreurd! Er volgen gauw weer meer WINacties, waaronder een herhaling van mijn zeer succesvolle Grote Zomervakantiespel. Hou dit blog in de gaten voor meer winkansen!

9 gedachten over “30 jaar: WINactie – En de winnares is..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s