Boeken

30 jaar: WINactie

Hiep hiep hoeraaa! Ik ben vandaag jarig. Ik tik de respectabele leeftijd aan van 30. Jawel, The big 3-0. Ik voel de rimpels al groeien terwijl ik dit typ, maar ik zie het ook als het begin van een nieuwe levensfase.

Ik ben heel benieuwd wat mijn dertiger jaren mijn gaan brengen. Wel vreemd dat ik mezelf vanaf heden geen twintiger kan noemen. Maar…mijn dertiger jaren worden vast net zo leuk als deze afgelopen tien jaar. Ik heb er stiekem ook best zin in! Omdat ik vandaag jarig ben, trakteer ik jullie, mijn trouwe volgers, ook op een presentje. Ik geef een boek van een door mij zeer geliefde Nederlandse schrijfster weg, Efter van Hanna Bervoets. Lees mijn recensie hier om meer te leren over deze bijzondere roman.

hanna bervoets efterWil je kans maken op Efter van Hanna Bervoets? Vul het contactformulier hieronder in en laat in een reactie hieronder weten wat het leukste (verjaardags)cadeau is dat jij ooit van je grote liefde ontving. Ik ben heel benieuwd! Onder de deelnemers verloot ik Efter. Meedoen kan tot en met vrijdag 1 mei. Op zaterdag 2 mei maak ik de winnaar/winnares bekend. Succes iedereen!

30 gedachten over “30 jaar: WINactie

 1. Het leukste cadeautje dat ik ooit van mijn grote liefde kreeg, was een superleuk zakmes met een vork en een lepel en een mes eraan. Mijn ‘zakbestek’, ik was er zo blij mee! Het was echt een kneuterig cadeautje n

 2. 30 is fantastisch! Gefeliciteerd!!!
  Mijn meest memorabele verjaardagskado van mijn liefste is de keer dat hij me ‘ontvoerde’ naar Parijs. Iedereen zat in het complot, en ik had niks door … zo gaaf!

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, hopelijk heb je een fijne dag! Efter is een boek dat al tijden op mijn verlanglijstje staat, maar het is er nog nooit van gekomen om hem aan te schaffen. Het beste verjaardagscadeau dat ik ooit heb ontvangen is een kettinkje van Tiffany & Co in New York. Beste vakantie en beste cadeau ever :)

 4. Gefeliciteerd! Er veranderd weinig op je 30e, behalve dat eerste cijfertje. :-) Bij 40 hetzelfde, bij 50 wordt je al ietsje ouder. Bij 60 misschien geestelijk ook echt. Vanaf 70 rustig aan. ;-)

 5. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je lijkt wel Sinterklaas met cadeautjes weggeven ipv ze krijgen. Het gaafste cadeau dat ik ooit heb gekregen was mijn racefiets. Het was een combinatie van verjaardags- en afstudeercadeau van mijn ouders. Al heel veel mooie ritjes op kunnen maken!

 6. hello 30years beauty!

  Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag en vergeet niet Je bent zo jong als je je voelt he!! En als trouwe lezer van je blog hoop ik dat je als 30ger nog steeds zo geweldig blogt als dat je nu doet!!

  Mijn leukste verjaardagskadootje :

  Ik ben vorig jaar zomer naar Estland geweest met een uitwisselings project ( helemaal alleen, ik kende niemand) ik zat met 35 jongeren uit 7 verschillende landen. Dit project was opgericht om jezelf beter te leren kennen, dingen te leren over jezelf en andere, en dingen te leren over wat je in de toekomst wil. Ik ben 5 jaar geleden mijn vader verloren en ben mezelf toen helemaal verloren. Daarom ben ik mee gegaan met dit project.

  We zaten daar 2 weken, en we kregen al snel een band met elkaar. Ik werd bevriend met een meisje, Eszti. Ze komt uit budapest, en sinds die 2 weken zijn we al beste vriendinnen.

  Toen ik in oktober jarig was, had ik een wens, en dat was dat zij vanuit budapest toch naar mij kon komen om mijn 18de verjaardag te vieren. Dit leek onmogelijk omdat tieners in Boedapest heel moeilijk aan werk kunnen komen. Tot ze op een dag zei : ik heb voor mijn verjaardag een vliegticket naar Nederland gevraagd, omdat ik voor mijn verjaardag bij jou verjaardag wil zijn. En ze was er, een week lang, om 12 u snachts, op mn feest, en bij mn familie. Mijn beste vriendin uit boedapest die op mijn verjaardag was, was het grootste kado ooit.

  Liefs, Dominique

 7. Van Harte Gefeliciteerd!
  Mijn leukste (en lekkerste) verjaardagscadeau die mijn
  grote liefde mij gaf was een zelfgebakken appeltaart
  met kaarsen in mijn leeftijd erop!
  Ik rook ’t al toen ik de trap afkwam en vond ’t een
  heel origineel cadeau voor mijn verjaardag en
  iedereen heeft ervan gesmuld:)

 8. Allereerst proficiat met je dertigste! Ik vond 30 toch wel een mijlpaal hoor, ik kan het me nog herinneren dat ik me vanaf toen toch echt geen jong meisje meer voelde…maar ouder worden heeft toch ook zo zijn voordelen! Mijn cadeau waar ik heel blij mee was, was toch wel een weekendje Parijs…tot op heden vind ik dat nog steeds een geweldige stad, maar die eerste keer in de stad vanwege mijn verjaardag blijft voor altijd bijzonder! En het boek dat je weggeeft staat al sinds zijn bestaan op m’n lijst dus..vandaar mijn deelname 😉 en nu duimen maar

 9. Gefeliciteerd!
  Mijn vriend heeft me een paar maanden enorm verrast door me zomaar een weekend mee te nemen naar Antwerpen. Het was echt een geweldig weekend, super veel gedaan en gezien. Een prachtig hotel, wauw! (als detail, we zijn studenten en hebben allebei geen inkomen. Zulke dingen doen we dus haast nooit)

 10. Gefeliciteerd!! En moge er nog veel fijne leesjaren volgen :)

  Ik heb veel fijne cadeaus van mijn vriend gehad, waaronder een heeeeele leuke reis naar Londen. Maar het allerliefste cadeau vond ik toch wel het knuffelbeertje wat hij me gaf toen we nog niet samenwoonden en we net een paar maanden samen waren. Omdat hij, mijn echte knuffelbeer, niet altijd bij me kon zijn. Zo lief!

 11. Nogmaals van harte gefeliciteerd. 30 jaar, wat een leeftijd zeg! Het is al weer een tijdje geleden dat ik die grens heb mogen passeren. (inmiddels 57 jaar oud)
  Het mooiste cadeau van mijn lief was dat hij me meenam op een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen. Sindsdien zijn we daar vaste gast!

 12. Proficiat nog met je verjaardag! Het leukste wat ik ooit kreeg voor mijn verjaardag van mijn lief was een beautyverwendagje. Enne, het doet geen zeer hoor, dertig worden, daar ben je inmiddels al wel achter denk ik.

 13. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Tessa! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! :)
  Het mooiste cadeau dat ik voor mijn verjaardag heb ik gekregen was van mijn oma, die nu al een paar jaar overleden is. Het was een elektrische bellenblaaspistool. Puur omdat ze het niet door mijn ouders had laten kopen, zoals normaal, maar echt zelf had uitgezocht.

 14. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag Tessa!
  Het mooiste cadeau wat ik ooit ontving van mijn grote liefde moet nog komen, want ik heb mijn grote liefde nog niet ontmoet.

 15. Gefeliciteerd!
  Het leukste cadeau wat ik ooit kreeg van mijn vriend was een boeddha-beeldje. Het leuke ervan was dat het onverwacht kwam, hij had het zelf bedacht en was ervoor speciaal naar een klein oosters winkeltje gegaan. Ik vond het heel fijn om te krijgen. Ik zie namelijk vaak mooie boeddha-beeldjes staan, maar je mag ze niet voor jezelf kopen. Dus ik was verrast en blij!

 16. (Een zeer late) proficiat met je verjaardag! Ik hoop heel hard dit boek te winnen, heb er al heel wat positieve reactie’s over gehoord. Het leukste cadeau moet toch de Harry Potter-trilogie geweest zijn! Het waren namelijk de boeken waardoor ik verliefd ben geworden op lezen!

 17. Alsnog gefeliciteerd! Beter laat dan nooit!

  Het cadeau van mijn grote liefdes (mijn ouders) maar (aangezien ik geen relatie heb). Een gezellig etentje op de dag zelf bij de pannenkoekenboerderij en een mooie ring! Ik heb de ring nog steeds en ben er erg blij mee, als ik hem zie denk ik altijd meteen aan het jaar waarin ik hem kreeg! :D

 18. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een heerlijke dag gehad!
  Voor mijn grootste liefde ga ik voor mijn oma (ivm geen relatie). Van haar kreeg ik altijd een boek met mijn verjaardag, eerst o.a. boeken van Carry Slee (De kinderen van De Grote Beer) en later de Harry Potter boeken (als ze in november uitkwamen vol spanning tot januari wachten). Heerlijk hoe zij genoot van hoe ik van lezen hou. Daarom zijn de boeken die ik van haar heb gekregen speciaal voor mij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s