Uncategorized

2 jaar: HOERAA!!

Hiep hiep hoeraaa! Mijn boekenblog bestaat vandaag 2 jaar! En dat betekent: een feestje! Wie jarig is trakteert, dus ik ga uitdelen. Aan jullie, mijn trouwe volgers.

Twee jaar bloggen over boeken, wauw! Collega’s en vrienden vragen vaak: “Word je er nooit eens zat van?” Nee. Nog lang niet! Ik hou van lezen, en ik hou van schrijven dus waarom zou ik ophouden deze twee favoriete bezigheden te combineren op dit blog? Ik ben nog lang niet uitgelezen en -geblogd. Wat komt er nog aan? Nog meer recensies, nog meer Murakami-blogposts, nog meer must reads en nog meer ideeën en plannen die nog uitgewerkt moeten worden. Er zit nog van alles in de pijpleiding, dus wordt vervolgd!

Vorig jaar was het uiteraard ook al de bedoeling om een WIN-actie te organiseren, maar omdat ik toen genoot van een walgelijk fijne vakantie in Vietnam, is het er niet echt meer van gekomen. Dat wil ik dit jaar goedmaken, met niet één boek om te winnen maar twee! Een klassieker, Een schitterend gebrek van Arthur Japin (in mijn ogen nog altijd zijn mooiste roman) en een meer recente titel, Meisje van glas van Frank Gunning. Daarnaast doe ik er ook een notitieboekje van de Hema en een rode pen bij, om al je belangrijke (blog)notes bij te houden.

blog 2 jaarKans maken op dit boekenpakketje? Schrijf je in via het contactformulier hieronder. Gewoon een kwestie van invullen en meedoen. Omdat ik niet te lang wil wachten met uitdelen maak ik volgende week woensdag de winnaar/winnares bekend. Je kunt dus meedoen tot uiterlijk dinsdag 3 februari. Succes!

46 gedachten over “2 jaar: HOERAA!!

 1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik vind dat je altijd leuke, originele recensies hebt, dus ik hoop dat je er nog wat jaartjes aan vast gaat plakken :). Ik heb meegedaan met je winactie!

 2. Gefeliciteerd en ik hoop nog lang je leuke blogposts te mogen lezen. Verder een erg leuke winactie, ik heb (tot mijn schande) nog niets van Japin gelezen en het notitieboekje ziet er super leuk uit!

  1. Ah, dank je! Een schitterend gebrek vind ik zelf één van de mooiste boeken die ik las, het beschrijft een geweldige, tragische romance. Leuk dat je meedoet! Mocht je winnen, dan hoor ik graag hoe je eerste kennismaking met Japin beviel!

 3. Van harte, Tessa! Op het moment ben je denk ik de actiefste van de bloggers die ik volgt. Ik verbaas me elke keer weer dat er alwéér een blogje van je online staat.

  Ik heb het boek van Japin al gelezen (heel mooi, inderdaad) dus ik sla de winactie over. Ik heb zelf ooit eens de Engelse versie van dat boek weggegeven in een winactie op mijn Engelstalige blog. :-)

  1. Hé Judith, bedankt! :-) haha ik ben inderdaad wel vrij actief bezig de laatste tijd, maar het bevalt ook zo goed!
   Bijzonder dat je het boek in het Engels hebt gelezen. Lijkt me een heel andere leeservaring, aangezien het origineel Nederlands is. Heb je het boek ook in het Nederlands gelezen?

   1. Nee, ik had de Engelse versie speciaal aangeschaft om in een winactie te kunnen gebruiken! Zelf heb ik het boek in het Nederlands gelezen. :-)

 4. Wat goed, van harte!! Ik ben zo blij dat er op het web nog mensen zijn die hun enthousiasme over boeken met elkaar delen :-)!! Alle mensen die zeggen dat boeken de toekomst niet hebben, zitten er helemaal naast :-)!!

 5. Proficiat, ben net “toegetreden” tot ik-lees-nederlands en ga je blog volgen.
  Vul het formulier zometeen in, wil graag een gokje wagen, heb ook nog niks van Japin gelezen :)

 6. Ik volg je blog met groot plezier. Japin heb ik al gelezen…..correctie geluisterd. Ik doe dus niet mee met je winactie maar wil je wel graag feliciteren met je blogverjaardag. Ik wens je nog vele, vele plezierige blogjaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s