Boeken

Een volgeboekt weekend

Ah, eindelijk: weekend! Na een drukke werkweek vol keelpijn, gehoest, loopneuzen en hoofdpijn kan ik eindelijk achterover leunen en me tegoed doen aan mijn nieuwe boeken. En dat zijn er nogal wat!

Hoewel ik momenteel in de afrondende fase van Lars Keplers Stalker verwikkeld zit, ligt er al een fraaie, nieuwe stapel boeken voor me klaar. Wat bijvoorbeeld te denken van het absolute pronkstuk onder mijn nieuwe boeken: Een bijna volmaakte vriendschap van Milena Michiko Flasar. Ik tipte dit boek vorige week al, maar ik kijk hier al sinds augustus afgelopen jaar naar uit. Dit weekend lag het dan in de winkel. In mijn koffiepauze ben ik vlug naar de boekhandel gegaan en heb met een van de medewerksters gezocht naar het -pas uitgepakte maar even spoorloze- boek. En ik ben geslaagd: intens tevreden liep ik met mijn boek naar buiten.

Maar er kwamen meer boeken mijn kant op. Omdat ik ingeschreven sta voor de nieuwsbrief van uitgeverij Palmslag ding ik maandelijks automatisch mee naar een te winnen boek. Ik had hier geen idee van, tot ik deze week een mail ontving met de boodschap dat ik gewonnen had. De thriller Hysteria van Dinie Bell viel gisteren op de mat. En dan was er nog Twitter. Wat was dit een mooie Twitter-week.

boekenboekenboeken

Uitgeverij Signatuur bood een aantal exemplaren van Het grote wonder van Thomas Glavinic aan. Ook ik mocht er eentje ontvangen. Het boek gaat over de zoektocht van Jonas naar zichzelf. Hij denkt veel aan zijn jeugdvriendschap met Werner, met wie hij op het landgoed van de dubieuze Picco opgroeide. Hij herbeleeft zijn leven tijdens een expeditie op de Mount Everest. Zijn grote liefde Marie passeert hierbij tevens de revue.

En tot slot kreeg ik via Maaike Le Noble van Meulenhoff Boekerij een exemplaar van Wij van David Nicholls toegezonden. Ook dit boek stond deze maand op mijn must reads-lijst, dus ook hier ben ik bijzonder blij mee! Het is jaren geleden sinds ik De eerste dag van hem las, en sindsdien ben ik altijd blijven verlangen naar nog een boek van zijn hand. Ik kan niet wachten om in Wij te beginnen.

Ik heb dus een fantastisch leesweekend voor de boeg. Hoe ziet jullie weekend er uit? Fijn weekend!

6 gedachten over “Een volgeboekt weekend

  1. Mooie boeken weer Tessa wordt je huisje inmiddels al te klein voor al die boeken?
    Ik ga morgen mijn tweedehands gesigneerde (!) exemplaar van Vaslav op halen, kan niet wachten!

  2. Vooral Lars Kepler staat op mijn lijstje! Ook ik wil dit weekend lekker lezen, momenteel Overspel van Paulo Coelho aan het lezen, en dat verhaal weet me wel te boeien…

  3. wauwie, zien er alweer fijne boeken uit ! Hopelijk vergeet je je gehoest, genies en gesnotter snel met dit leesvoer. ben al benieuwd naar je recensies !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s