Boeken

Ik Lees Nederlands 2015

Er is achter de schermen hard gewerkt, er is gebrainstormd en gemaild maar nu is de site er toch echt: De leesuitdaging Ik Lees Nederlands 2015 wordt georganiseerd door Jenny en mij! Op www.ikleesnederlands.nl kun je je inschrijven en meer lezen over de uitdaging zelf. 

Dit jaar werd de challenge georganiseerd door Inge, daarvoor door Judith, en komend jaar is het een duo-organisatie van mij en Jenny. Wat een eer! We zijn echt superenthousiast en hopen natuurlijk dat jullie dat ook zijn. Op de site kunnen jullie je inschrijven, maar er kan ook gespiekt worden naar het aantal boeken waarop andere bloggers zich inschrijven, Jenny en ik stellen ons netjes aan jullie voor, en er is uiteraard weer een overzicht met de gelezen boeken.

cropped-logo_ikleesnederlands_a_v2

Zelf doe ik mee met 45 boeken. Is dat veel? Ja, nogal! Maar ik merkte dit jaar dat ik meer origineel Nederlandstalig werk lees dan ik dacht. Ik heb mijn leesuitdaging dit jaar zelfs al gehaald. Vandaar mijn 45 boeken. Ik ben benieuwd waar ik eindig. Maar het hoeven natuurlijk niet zoveel boeken te zijn. Als het voor jezelf maar een leesuitdaging is. Daar draait het om. Of dat nu met 5, 10 of 45 boeken een uitdaging is, we vinden het alleen al leuk dat je meedoet!

Jenny en ik hebben er in ieder geval veel zin in, en ik ben dan ook benieuwd om te zien hoeveel bloggers/lezers er in 2015 zullen meedoen, en of iedereen de challenge haalt! Bij deze in ieder geval vast veel leesplezier en succes! :-)

p.s: Het logo van Ik Lees Nederlands 2015 mag uiteraard schaamteloos worden overgenomen en gebuikt/misbruikt in jullie blogposts.

20 gedachten over “Ik Lees Nederlands 2015

  1. Wat leuk dat jullie het stokje overnemen. :D Ik heb nog nooit meegedaan, eigenlijk omdat ik al best veel Nederlandstalige boeken lees. Het voelt meer als een uitdaging om bijvoorbeeld een Frans boek te gaan lezen.

  2. Aangemeld! Vorig jaar had ik een schatting van 30 boeken gemaakt, daar ben ik ruim overheen gekomen, meer dan 60. Heb dan ook al 130 boeken gelezen dit jaar, ja ben een veellezer en een snelle lezer. Voor komend jaar is de challenge voor Ik lees Nederlands een stukje hoger gezet, ben benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s