Boeken

WIN-actie: de winnaars

Wauw, wat heb ik ontzettend genoten van de Sinterklaas-WINactie! Mijn blog en mijn mail werden overspoeld door enthousiaste deelnemers, en ik had er dan ook een hele kluif aan drie winnaars te kiezen.

Maar liefst 218 mensen deden mee aan mijn WINactie, ongelooflijk! Wat een aantal, ik voel me vereerd. Bedankt voor het meedoen, lieve allen. De winkans werd door het grote aantal deelnemers echter wel steeds kleiner. Mijn excuses daarvoor. Ik zal het overgrote deel moeten teleurstellen, maar gelukkig kan ik ook drie mensen blij maken.

book blind date

De winnaar van boek 1 is…… Stefan Landman. Gefeliciteerd! (tkg: Boek 1 is: Alles hiervoor van Andre Platteel)

De winnaar van boek 2 is…… Babette Brugman. Gefeliciteerd! (tkg: Boek 2 is: De wonderbaarlijke reis van de fakir die vastzat in een IKEA-kast van Romain Puertolas)

De winnaar van boek 3 is…… Tanneke Burggraaf. Gefeliciteerd! (tkg: Boek 3 is: Verstrikt van Eveline Karman)

Alle winnaars krijgen het mystery book, plus het geschenk voor de november Nederland Leest-boekenmaand Een vlucht regenwulpen van Maarten ’t Hart vanaf morgen in de brievenbus. Zodra zij de boeken hebben ontvangen, zal ik hier op dit blog de boeken achter het inpakpapier en de aanwijzingen onthullen. Het moet per slot van rekening wel een verrassing blijven welke boeken zij ontvangen.

Stefan, Babette en Tanneke: alvast veel leesplezier! Ik hoor graag van jullie of het boek bevalt. 

Advertenties

13 gedachten over “WIN-actie: de winnaars

 1. Gisteren zag ik al, dat ik de winnaar ben geworden van boek twee.
  Vandaag kwam het boek binnen, dus meteen uitgepakt:
  De wonderbaarlijke Reis van de Fakir die vastzat in een Ikea-kast.
  Dit boek met zo’n bijzondere titel is volgens de omslag Dé Franse literaire sensatie en een avontuurlijk, buitengewoon en hilarisch verhaal. Ik ben benieuwd!
  Tessa, heel hartelijk bedankt voor deze leuke verrassing!
  Precies op 5 december, het lijkt wel of Sinterklaas een handje heeft meegeholpen!

 2. Ook ik kreeg gisteren mijn verrassingsboek nr 3. Echt een verrassing. Mijn nieuwsgierigheid kon ik niet bedwingen. Gauw opengemaakt. Jippie. Wat een mooie surprise. Het boek Verstrikt van Eveline Karman. Een thriller die ik al vaker op internet tegen gekomen ben. Waar ik al benieuwd naar was. Dus ja, Tessa, ik het was echt een verrassing en ik ben er erg blij mee. Heel erg bedankt!

 3. Wat leuk! Gefeliciteerd allemaal. Nu ik zo de reacties lees had ik erg goed gekozen met boek 2, want ik ben erg benieuwd naar de Fakir. Leuke winactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s