Boeken

WIN-actie: Sinterklaas

Het Sinterklaasfeest staat voor de deur, en dus is het tijd om mijn beste beentje voor te zetten. Ik beloofde enkele tijd geleden al een bijzondere WIN-actie, en vandaag hou ik mijn woord.

Je kunt de komende tijd (de uiterste inschrijfdatum is woensdag 3 december!) op mijn blog kans maken op niet 1, niet 2 maar op 3 boeken! Ik pak de zaken echter iets anders aan dan gebruikelijk. In plaats van een weloverwogen keuze te maken uit 3 boeken, mogen jullie nu raden naar de boektitel, en je hierop inschrijven. Bij mij vallen dit keer 3 mystery books te winnen!

Het concept is simpel: De boeken die te winnen zijn heb ik ingepakt in blauw pakpapier, voorzien van 5 omschrijvingen. Trekt het boek je aan? Schrijf je er dan op in. Een goed antwoord ga ik niet geven, het is en blijft dus een mysterie welk boek je krijgt, tot deze bij je in de brievenbus valt. Een verrassing is en blijft een verrassing :-)

Dus.. Boek 1, boek 2 of boek 3: welke wordt het?

Boek 1: Pure literatuur / Nederlands / Verwarring / ‘Blijft naspoken’ / Road novel

blind date boek 1Boek 2: Hilarisch/absurd / Buitenlandse literatuur / 256 pagina’s / Avontuur / Even leuk als verwarrend

blind date boek 2Boek 3: Seks, drugs en geweld / Thriller / Nederlands debuut / Twee verhaallijnen / 304 pagina’s

blind date boek 31 kleine hint voor jullie: Elk boek is in recensie-vorm langsgekomen op mijn blog! Wanneer? Dat is aan jullie om te bepalen ;-)

Op welk boek schrijf jij je in? Meedoen kan tot 3 december. Ik trek uit alle inzendingen 3 winnaars, die het boek donderdag 4 december toegestuurd krijgen. Ruim op tijd voor Sinterklaas dus :-) Veel plezier!

Advertenties

57 gedachten over “WIN-actie: Sinterklaas

 1. Wat een leuke winactie! Echt spannend! :) Ik doe mee voor boek 1, het klinkt echt als een tof boek hoewel ik geen idee heb wat het precies is :D

   1. nee vorige week zaterdag bij de aankomst van Sinterklaas heb ik een boeksurprise op mijn eigen blog geopend ;-) Alleen maar leuk voor al die boekliefhebbers die overal hun ‘schoen’ cq reactie kunnen zetten. Veel succes!

   1. Hoi Tessa, ik ben voor boek 1 gegaan, maar mocht mijn gok goed zijn dan hoop ik kans te maken op een van de andere twee. Ik ben benieuwd welke boeken er verstopt zitten achter de beschrijvingen!

 2. Ben gek op een verassing ik ga voor Boek 2: Hilarisch/absurd Buitenlandse literatuur Avontuur Even leuk als verwarrend ben benieuwd ,leuke actie

 3. Wat een leuke actie. Ik houd van Thrillers dus ik ga voor boek 3
  Maak je wel nog bekend om welke boeken het ging ?
  hahahaha ik ben gewoon nieuwsgierig.

 4. Leuke actie! Ik ben benieuwd naar het hilarische boek, weet alleen niet zo zeker wat ik moet vinden van het woord verwarrend, maar het woord leuk spreek me dan wel weer heel erg aan!

 5. Wat zou dit ontzettend leuk zijn zeg ;-) Ik ben zeer benieuwd of ik het goed geraden heb en ook zeer zeker benieuw naar de 2 andere boeken, spannend hoor ;-)

 6. Wat een verwennerij zomaar 3 boeken mystery books weggeven, daar laat ik me graag door verleiden. Ik heb voor het derde boek gekozen, spannend hoor wat er achter de verpakkingen en omschrijvingen schuilt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s