Boeken

Book Detectives

Boeken kopen via internet? Waarom niet boeken kopen in de boekhandel, een boekhandel bij jou in de stad? Nederland is mooi, en elke stad bevat prachtige, unieke boekhandels. Boekhandels die verloren gaan in het aanbiedingsgeweld van de internetsites, de grote handelaren en de illegale downloads. Boekhandels met persoonlijke service, lezingen, boekpresentaties en een uniek assortiment. Tijd dus om deze lokale boekhandels in kaart te brengen. Jenny, Judith en Tessa nemen het voortouw en gaan als Book Detectives op pad om in beeld te brengen welke boekhandels er per stad zijn en wat ze te bieden hebben.

LOGO

Wij gaan speuren. Speuren naar boekhandels als detectives. Waar zitten die mooie boekhandels, met dat geweldige assortiment? Dat doen wij niet alleen, maar graag met jou. Heb je meteen een motief. Dus heb jij nou ook zo´n prachtige boekhandel in jouw woonplaats, of is er een boekhandel waar je graag komt en daar zelfs een blokje voor omrijdt? Dan kun je meedoen aan onze Book Detectives.

Hoe doe je dat?

Maak een blogpost met daarin onder andere:

  • Een foto(‘s) uit de boekhandel/ van de boekhandel
  • Naam en website boekhandel (voor het online kunnen bestellen daar)
  • Waarom je er graag komt.
  • Voor de rest: eigen invulling op basis van gedachtes/ ervaringen in de bezochte boekhandel.
  • Stuur de link van je blogpost naar: theitmeijer@gmail.com EN jennysbookcase@gmail.com zodat wij de boekhandel aan ons overzicht kunnen toevoegen.

Kijk voor meer uitleg op de daarvoor in het leven geroepen pagina! Hier vind je meer informatie over ons blogproject.

* Ons motief is het behouden van de boekhandel, zodat we kunnen blijven speuren naar het ideale boek. Zonder een ode aan de boekhandel heb je geen alibi. *

8 gedachten over “Book Detectives

  1. Té bizar! Ik was ook van plan om voor mijn blog iedere maand een boekhandel uit te lichten! Ben benieuwd met welke boekhandels jullie aankomen!

    1. Wat toevallig! :-) Great minds think alike, dat zie je hier wel weer mee. Ik ga de overige boekhandels in Leeuwarden nog uitlichten, maar we gaan ook zeker in andere steden op bezoek, en andere bloggers willen ook hun Book Detective-hoedje opzetten en op pad. Er komt dus veel leuks aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s