Boeken

Op de agenda

De laatste tijd regent het hier vooral recensies op mijn blog, en blijven meer persoonlijke blogposts uit. Omdat er de komende weken/maanden toch wel een aantal fijne dingen op de planning staan, wil ik jullie toch even op de hoogte houden.

Natuurlijk blijf ik druk met recenseren. Er staan een aantal mooie titels op de planning, wat te denken van:

  • Mathilde Hoekstra – Belladonna (uitgeverij Link)
  • Herman Brusselmans – Zeik (uitgeverij Prometheus)
  • Lena Dunham – Not that kind of girl (uitgeverij Meulenhoff)
  • De eerste Maandelijkse Murakami, te weten: Ten zuiden van de grens (uitgeverij Atlas Contact)
  • Peter Zantingh – De eerste maandag van de maand (uitgeverij De Arbeiderspers)
  • Nausicaa Marbe – Smeergeld (uitgeverij Prometheus)
  • Jojo Moyes – Vier plus één (uitgeverij De Fontein)
  • Hanna Bervoets – Efter (uitgeverij Atlas Contact)
  • Claire Sandy – De taarten van Marie (uitgeverij De Fontein)

Genoeg leuks dus, en bovendien heb ik via Opzij.nl een kaartje gekocht voor de lezing van Lena Dunham, die op 1 november naar Nederland komt. Ze vertelt hier over haar boek, maar zal het ook hebben over haar eigen leven en haar successerie Girls, waar ik graag naar kijk.

Ik heb zin in de herfst, jullie ook?
Ik heb zin in de herfst, jullie ook?

Ook komen er weer nieuwe must reads, blog ik weer mee met Not just any book’s leesclub Een perfecte dag voor literatuur en denk ik nog na over een bezoekje aan Crossing Border in Den Haag. Bovendien komt er in oktober – hooguit november- weer een WIN-actie op mijn blog. Eentje die totaal afwijkt van hoe ik deze tot nu toe heb georganiseerd dus ik ben heel benieuwd wat de reacties hierop zullen zijn.

Het wordt dus een mooi najaar. Ik heb er zin in, jullie ook? :-)

8 gedachten over “Op de agenda

  1. Heel erg cool dat je naar die lezing van Lena Dunham gaat. Ik kwam er gisteren pas via jouw blog achter dat die er is en de kaarten zijn nu helaas op, maar ik verwacht hier wel een verslag. ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s