Boeken

WIN actie! (gesloten)

Het is weer tijd voor een fijne WIN actie. Ditmaal een WIN actie die ik de afgelopen weken al meerdere malen bij collega-boekbloggers zag langskomen: Je kunt de komende week het boek De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar van Gabrielle Zevin winnnen.

De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar gaat over de getroebleerde Fikry, die boekhandelaar is en met het gemis van zijn overleden vrouw kampt. Hij sluit zich af voor de wereld maar dan vindt hij een pakketje in zijn boekhandel dat zijn leven voorgoed zal veranderen. Naarmate de tijd verstrijkt stelt hij zichzelf steeds meer open voor de wereld, en daarmee onpopt zich een prachtig verhaal over liefde, literatuur, tweede kansen en persoonlijke groei.

Hoewel een aantal boekbloggers dus al een WIN actie hebben gehouden met dit boek merkte ik na het plaatsen van mijn recensie dat er toch nog veel mensen zijn die het boek nog niet hebben gelezen. Hen geef ik bij deze de kans om alsnog kennis te maken met dit fantastische boek.

gabrielle zevin

Wat moet je ervoor doen? Geef in een comment hieronder aan welke boekhandel je zelf nog eens zou willen bezoeken en waarom. (Let op: dit mag zowel nationaal als internationaal zijn!) Vul daarnaast onderstaand contactformulier op. Deze actie sluit volgende week zondag, dus 14 september. Op maandag 15 september maak ik de winnaar/winnares bekend en zal het boek zo spoedig mogelijk opgestuurd worden :-)

16 gedachten over “WIN actie! (gesloten)

  1. Ik ben pas in Berlijn naar een hele grote geweest Dussmann das Kulturkaufhaus. En ik wil heel graag nog eens een bezoek brengen aan een boekhandel in San Francisco en dat combineren met een rondreis en mijn oude vrienden bezoeken :-)

  2. Hoe stom het ook klinkt, ik zou de boekwinkel(kerk) in Maastricht een keer willen bezoeken. Voor mij is Limburg 2 uur en een kwartier rijden, dus dat doe ik niet even. Toen ik van de zomervakantie daar was, hadden we een Maastricht-dag ingepland. Helaas kreeg ik precies op die dag de griep en heb ik alle vreugde gemist door alleen in het vakantie huisje achter te blijven :(

  3. O Tess, het idee alleen al dat ik ff zo kunnen rondsnuffelen in The Book Lounge in Kaapstad, niet alleen om te kijken wat voor nieuws er is op het gebied van Zuid-Afrikaanse literatuur, maar ook omdat ik dan weer ff terug in Zuid-Afrika zou zijn.

  4. Selexyz Dominicanen in Maastricht, het is een hele mooie boekwinkel in een 700 jaar oude Dominicanenkerk. Daar zou ik uren kunnen rond snuffelen en niet alleen voor de boeken, maar ook om de kerk te bezichtigen. Zou dan 2 vliegen in één klap slaan.

  5. Boekhandel Dominicanen in Maastricht is gehuisvest in een voormalige kerk en is echt geweldig mooi. Ik heb heel veel respect voor de mensen die een doorstart hebben gemaakt zo bleef Maastricht toch op de kaart met deze prachtige boekhandel waar je uren lekker op je gemak kunt snuffelen tussen de boeken en ook nog koffie kunt drinken.

  6. Beslist Dominicanen in Maastricht! Ben er een tijd geleden geweest en vind het een boekenwalhalla in de mooiste en imposantste setting in Nederland! Mooie bijkomstigheid is hun koffiehoek, verrukkelijke cappuccino en mijn favo citroencheesecake, hmmm.

  7. helaas ben ik de naam vergeten maar ik las ergens op social media dat er een boekhandel was met heel veel jongeren boeken met boeken zoals the fault in our stars. Deze zou ik heel graag willen bezoeken!

  8. Tot nu toe ben ik in vrij weinig verschillende boekwinkels geweest (zeker geen oude, grote of originele). Het leukste vind ik kleine gezellige boekwinkels met voor iedereen wat wils waar je op je gemak kunt snuffelen met een warme sfeer! Bijvoorbeeld de boekwinkel van Kathleen Kelly (Meg Ryan) in de film You’ve Got Mail.

    Ps. Penumbra’s boekwinkel vind ik ook een leuke keuze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s