Boeken

Winnares Grote ZomervakantieSpel

Ik organiseerde enkele weken geleden een van de leukste WIN-acties tot nu toe- in mijn optiek althans. Ik liet mensen niet een vraag beantwoorden om een boek te winnen, ik liet ze niet mijn social media-kanalen volgen om te winnen maar ik liet ze puzzelen! 

Ouderwets puzzelen, even hersengymnastiek tijdens de bouwvak. Ik vroeg om 15 boektitels bij 15 fragmenten van de cover. De boeken die bij deze WIN-actie werden afgebeeld varieerden van buitenlandse literatuur tot Nederlandse thrillers. Ik merkte op Twitter, Facebook en mijn eigen blog veel enthousiasme, met name onder mijn mede-bloggers. Allen waren gebrand op het kraken van de plaatjespuzzel. En met succes, want er volgden al snel goede oplossingen.

Voor de nieuwsgierigen onder ons, dit waren de oplossingen:

 • Corine Hartman – Bloedlijn
 • John Williams – Stoner
 • Esther Verhoef – Close-up
 • W.F. Hermans  – Nooit meer slapen
 • R.J. Palacio – Wonder
 • Juan Marse – Ringo
 • Arthur Japin – De zwarte met het witte hart
 • Aukelien Weverling – Het land
 • Jesus Carrasco – De vlucht
 • Myrthe van der Meer – Kalf
 • Terry Hayes – Ik ben Pelgrim
 • Maria Semple – Waar is Bernadette?
 • Maartje Wortel – IJstijd
 • Eva Kelder – Het leek stiller dan het was
 • Ignacio Martinez de Pison – Melktanden

En de winnares is…. Judith van Pel! :-)

gefeliciteerd blond

GEFELICITEERD Judith! Het boek naar keuze komt zo snel mogelijk jouw kant op! :-)

6 gedachten over “Winnares Grote ZomervakantieSpel

 1. Gefeliciteerd Judith. Je hebt het verdiend. Wat een leuke puzzel was het. En stom van mij. Nr 1 Bloedlijn natuurlijk. Ik heb hem notabene staan!!!! Bedankt voor de leuke uitdaging Tessa.!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s