Boeken

Het Grote Zomervakantiespel

Wie kent het niet van vroeger: onderweg in de auto naar de vakantiebestwemming slaat de verveling toe en dus bedenk je spelletjes. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… en natuurlijk het beroemde Raad het automerk.

Nu dacht ik bij mezelf: ook boekliefhebber zoals jij en ik hebben recht op een Zomervakantiespel. Ik heb daarom deze beide spellen als uitgangpunt genomen om een 100% boekwaardig Groots Zomervakantiespel op te zetten.

Wat is de bedoeling?

Hieronder vind je vijftien boekomslagen, of althans; een klein deel ervan. Het spel is gebasseerd op Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… en gaat erom de covers van een aantal boeken te raden. Het is dus niet Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en de kleur is… maar Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het boek is…. Weet je de antwoorden? Mail ze alle vijftien voor 4 augustus naar me toe via theitmeijer@gmail.com en laat in een comment hieronder weten dat je meedoet.

De prijs:

Natuurlijk valt er ook het nodige te verdienen met dit Spel. Ik kies één winnaar uit van alle goede (!) inzendingen en diegene krijgt het een boek naar keuze toegestuurd. De keuze bestaat uit:

 1. Landgoed Longbourn – Jo Baker
 2. Het geluk, hier en nu – Matthew Quick
 3. Alles hiervoor – Andre Platteel

Succes iedereen, laat het puzzelen beginnen! :-)

zomerspel 1
1
2
2

 

 

 

 

3
3
4
4

 

 

 

 

5
5
6
6

 

 

 

 

7
7
8
8

 

 

 

 

9
9
10
10

 

 

 

 

11
11
12
12

 

 

 

 

13
13
14
14

 

 

 

 

15
15
Advertenties

40 gedachten over “Het Grote Zomervakantiespel

 1. Oh gaaaf, ik begin vast met puzzelen, ik herken er nu 5, de rest wordt een superleuke speurtocht. Onwijs leuk idee Tessa!!

   1. Weet niet of ik allemaal (her)ken maar het is iig een superleuke winactie en puzzeltocht (en je kan een leuk boek winnen, duh).

   2. Haha je hebt tot 4 augustus de tijd om te puzzelen, te zoeken en te spieken bij medebloggers ;-)
    En als je er echt niet uit komt, ben ik altijd benaderbaar voor een tip :-)

   1. Dankzij een paar hulplijnen heb ik ze inmiddels allemaal gevonden (en de antwoorden ingestuurd). Nu maar duimen dat ze goed zijn.

 2. Geweldig vakantiespel, ik hou van quizzen! Met gepaste trots kan ik je zeggen dat ik zeker de helft van de omslagen herken, maar ik werk dan ook in een boekhandel. Ik ga lekker puzzelen, leuk!

 3. Allereerst: wat heb jij een leuke blog! Vandaag ontdekt en ik kom zeker weer :). Ik zou erg graag meedoen aan je grote zomervakantiespel, maar ik kan – na uitvoerig speurwerk – 1 boek echt niet herkennen, ontzettend irritant natuurlijk, haha. Helaas kan ik dus niet meedoen, maar je hebt me wel een tijd lol met speuren opgeleverd ;)!

 4. Hé leuk ja. Voor spelletjes/quizzen als deze ben ik altijd te porren. Een paar zijn inderdaad direct herkenbaar. In ieder geval is het een leuke speurtocht door boekenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s