Boeken

Boeknerds love Oranje: deel 2

Jaaa, het is weer zover! Nederland speelt vanavond tegen Argentinie en dat betekent: WK Boekopstellingen maken. Afgelopen zaterdag was een groot succes, en dat ga ik vandaag opnieuw proberen te bereiken. Medeblogster Sandra gaf via Twitter het startsein, en inmiddels heb ik alweer een aantal mooie opstellingen binnen. Kijken jullie mee?

Zoals ik al aangaf was het Sandra die het startsein gaf. Om 13:36 uur stuurde zij me zowel een Nederlandse als Argentijnse boekopstelling “omdat het zo sneu voor hen is dat zij vanavond gaan verliezen”. Juist. That’s the spirit!

WK boeken sandra NL

WK boeken sandra ARG

Ook Judith, die afgelopen zaterdag niet thuis was en helaas niet mee kon doen aan de WK Boekopstelling, heeft een vlag gemaakt. De hare bestaat geheel en al uit titels van Simone van der Vlugt. Leuk, zo’n themavlag!

WK boeken judith

Kim doet voor de tweede keer mee, supertof! Dat mag gerust mensen! Sterker nog: dat vind ik juíst hartstikke leuk.

WK boeken kim

Niet alleen bloggers pikken mijn initiatief op, ook schrijfsters laten van zich horen! Wat te denken van Elsbeth Witt, bekend van de Barista!-trilogie. LEUK!

WK boeken elsbeth

Daarnaast kreeg ik ook een paar mooie opstellingen van uitgeverij Fontein opgestuurd. Zowel hun Spanning als Roman-afdeling heeft een mooie boekopstelling gemaakt. Hulde! Echt superleuk dat zij meedoen.

Wk boeken fontein roman

WK boeken fontein spanning

Ook Christina deed wederom mee. Haar boekopstelling bevat enkele prachtige Nederlandse titels en ziet er opnieuw erg fraai uit. Bedankt!

wk boeken christina

Iemand die ook enthousiast blijft en haar tweede vlag heeft gemaakt is Antoinette. Zij maakte er niet alleen eentje van Nederland, maar ook eentje van Argentinie, en voegde de twee samen op één foto. Leuk gedaan!

wk boeken antoinette

Update 18:45 uur: Er zijn weer flink veel mooie boekopstellingen bijgekomen sinds het plaatsen van mijn blogpost vanmiddag. Nu ik lekker thuiszit na een lange werkdag heb ik alle tijd om ze up te loaden, en natuurlijk om mijn eigen vlag te maken, zie hieronder:

wk boeken Tessa -)

Ook Jenny, die zaterdag al meedeed, heeft weer een fijne boekopstelling gemaakt. Ze maakte een close-up van een viertal boekruggen, met een mooi resultaat.

wk boeken jenny 2

Daarnaast heb ik, met behulp van Christina, Truus over kunnen halen ook een opstelling te vormen. Zij kijkt liever naar de Tour, maar heeft vanwege haar liefde voor boeken toch een opstelling gemaakt.

wk boeken truus

Jose had er nog een hele kluif aan. Gelukkig heeft ze toch nog de juiste kleuren uit de boekenkast weten te trekken. Mooi gelukt!

wk boeken jose

Diana pakte het heel anders aan. Ieder lid van haar gezin deed mee en mocht een eigen boek aandragen. Zelf koos ze voor Heleen van Royen. Origineel en leuk aangepakt.

wk boeken diana

En Tanneke bleef helemaal in boeksfeer, met haar boekenkast op de achtergrond. Super gedaan, enne…mooie titels in de kast!

wk boeken tanneke

Zojuist zag ik de WK Boekopstelling van Inge. Geheel in haar stijl bestaat die volkomen uit boeken van Nederlandse schrijvers. Mooi gedaan!

wk boeken inge

Update 20:39 uur: En weer kwamen er mooie boekopstellingen binnen, vijf stuks. Foto 1: Judith wisselt Engels met Nederlandstalig af, wat een mooie mix oplevert. Foto 2: Mijn partner in crime van zaterdag, Ivette, heeft ook weer een mooie opstelling afgeleverd. Foto 3: Suzanne deed voor de tweede keer mee – dit keer met een dikke vette oranje wimpel bovenop! Foto 4: Ook Janneke blijft enthousiast meedoen. Haar tweede boekopstelling bevat weer mooie titels! Foto 5: Linda stuurde terwijl ik dit aan het typen was haar opstelling door. Die kan natuurlijk niet ontbreken!

wk boeken judith truger

wk boeken ivette 2

wk boeken suzonline

wk boeken janneke 2

wk boeken linda

Wat denken jullie dat het wordt vanavond?  

Advertenties

11 gedachten over “Boeknerds love Oranje: deel 2

 1. Hahaha was ik de eerste? Ik dacht dat het vanmorgen vroeg al begonnen was hahaha, sorry!

  Ziet er weer gaaf uit, onwijs leuk dat er een schrijver en uitgever meedoen!!!

  Ehm, Wesley Sneijder gaat ons vanavond redden, ik gok met een 4-3 voor ons uiteraard :) (ik snap nooit of het dan 3-4 is of 4-3? #blond)

  1. Haha nee, je was de eerste, de aanstichter van het vlaggengeweld :-)
   Mooie uitslag, als het aan jou ligt wordt het zo te lezen een hele spannende wedstrijd! Hup Holland!! Denk zelf dat het een nipte overwinning wordt, 1-0 voor ons.

   1. Haha welnee: dat is het bewijs dat je een echte supporter bent! :-) Past helemaal bij je rol als aanstichter hahaha

    Oeeh ik heb ook stiekem al de kriebels hoor! Het was de vorige keer ook al zo ontzettend zenuwslopend, alsjeblieft niet weer vanavond: gewoon net als Duitsland er in de eerste helft al vijf goals in prikken ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s