Uncategorized

Blogbreak

Ik had zoveel mooie plannen voor deze maand, deze week. Maar soms haalt het leven het leven van fictieve boekpersonages in, en moet je even afstand nemen.

Dat is precies wat ik nu ga doen. Wat houdt dat in voor mijn blog? Minder artikelen, vooral recensies en meer tijd tussen de verschillende blogposts, maar geen totale blogstilte. Ik ga proberen zoveel mogelijk vooruit te werken wanneer dat kan, maar maak geen beloftes.
Liefs, Tessa

taking-a-break

Advertenties

11 gedachten over “Blogbreak

  1. Denk goed aan jezelf topper! En wij, je lezers, rennen echt niet zomaar weg. Neem de tijd die je nodig hebt en pluk de momenten die niet online zijn. Ik denk aan je en hoop met heel mijn hart dat gauw alles weer goed met je zal gaan. Veel sterkte en warmte toegewenst. Liefs, Dagmar

  2. Sterkte Tessie! Goed dat he het even rustig aan gaat doen, first things first! Hoop dat je een goede manier kunt vinden om hier mee om te gaan. Hele dikke knuffel en ik denk een heleboel aan je! XXX Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s