Boeken

Mini-bookhaul

Ik heb met mezelf afgesproken dat ik deze maand 1 boek mag kopen. Eén fysiek boek, welteverstaan. Ik heb per slot van rekening een prachtige, nieuwe boekenkast, en hoewel die al ruim gevuld is, biedt dat op andere plekken toch weer plaatsingsmogelijkheden. Gisteren ging ik dan ook weer, als vanouds, naar de boekhandel.

Toen ik de lokale Van der Velde betrad, was het gelijk raak. De tafels nabij de ingang stonden mooi ingericht met de nieuwste thrillers: Karin Slaughter, Esther Verhoef, Stephen King, Harlan Coben; al mijn favorieten stonden klaar om in mijn tas te eindigen. Omdat ik er echter maar eentje mee mocht nemen van mezelf was het nog lastig kiezen. Ik ben uiteindelijk voor de nieuwste van Harlan Coben gegaan, Ik mis je. Omdat:

 • Ik al een tijd geen Harlan Coben niet heb gelezen en het weer eens tijd werd
 • Dit een titel is van mijn must reads – sterker nog: het is een van de eerste boeken die bij me opkwam
 • De schrijfstijl van Coben supergoed is! Ik krijg er soms echt kippenvel van, en lees bijna koortsachtig vlug zijn boeken
 • Het gewoon mag van mezelf!

harlan coben tess gerritsen

Deze maand ga ik dus heerlijk genieten van eindelijk weer eens een goede Coben! En, ik kreeg er natuurlijk het boekgeschenk van Tess Gerritsen, Incendio, bij. Ook van Gerritsen heb ik langere tijd geen thriller meer gelezen, dus ik sta ook te popelen om weer iets van haar te lezen. Het wordt een maand vol herenigingen!

Welke (spannende) boeken zijn jullie deze maand van plan te kopen?

Advertenties

12 gedachten over “Mini-bookhaul

 1. Ik denk dat ik of voor de nieuwste van Nele Neuhaus ga of van Sebastian Fitzek, beide schrijvers spreken me enorm aan! Misschien trakteer ik mezelf ook wel op beide…

 2. En gelijk heb je, veel leesplezier!
  Ik heb mijzelf wederom een book no buy maand opgelegd, maar ik word enorm verwend met prachtige recensie boeken dus dat scheelt, oh ik ga wel een boek kopen deze maand voor mijn eerste winactie op mijn blog (maar niet voor mijzelf dus)! Fijn weekend Tessa! .

 3. Nou Tessa ik heb er 3 in huis gehaald, ten eerste ‘de mazen van het net’ nav van jou recensie. Verder de nieuwe Deon Meyer Cobra, en Oog in Oog met twee actieboeken erbij, heb ik voorlopig weer genoeg te lezen :-)

  1. Oh wat jammer, welk boek was dat van hem? Tess Gerritsen schrijft zó fijn, gedetailleerd en spannend! Heb er echt zin in om weer in één van haar boeken te beginnen maar ik bewaar Incendio voor het eind van de maand, als afsluiting :-)

 4. Leuk idee om jezelf iedere maand een boek te gunnen! Ik ken de schrijver Harlan Coben verder niet, maar andere schrijvers natuurlijk wel, haha, dus als ik een spannend boek zou moeten kiezen… Misschien ‘de kraamhulp’ van Esther Verhoef?

  1. Dank je! :-) De kraamhulp staat ook nog op mijn wensenlijstje, maar ik kom er steeds maar niet aan toe -jammer!
   Harlan Coben is een -in mijn ogen- fantastische auteur, ik zou er echt eens een boek van lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s