Boeken

Hiep hoi, nieuwe vulruimte!

Na een lange, zware, vermoeiende werkdag kwam ik vandaag wel heel leuk thuis. Vriendlief had namelijk samen met een vriend een nieuwe boekenkast voor mij gekocht. YAY!  

Aangezien ik de kast had uitgezocht wist ik natuurlijk dat ‘ie er zou zijn bij thuiskomst, maar man o man, wat is dat toch een lekker gevoel. Een lege kast, voor mij! Een lege kast, om in te richten, jippieee! Ik had onlangs al de Billy in de woonkamer opnieuw ingericht (waardoor ik toch zeker 10 extra boeken kwijt kon) maar die is nu toch echt bomvol. De boeken staan er twee rijen dik in, en er bovenop liggen ook twee rijen dik boeken opgestapeld. Kortom: er was behoefte aan nieuwe vulruimte.

Dit is ‘m geworden, is het geen plaatje?

boekenkast nieuw

De kast is grotendeels ingericht met boeken. Zo heb ik het ook het liefst. Het plantje en beeldje bovenop zijn puur ter compensatie voor vriendlief, die deze elementen erin verwerkt wilde zien. “Anders is het ook zo saai”. Hmmpf, vooruit dan maar. Hij heeft zelfs een mini-hoekje voor zijn dvd’s gekregen (links onderin). Hoe attent kan ik zijn?

Desalniettemin blijf ik nog steeds zitten met een overvloed aan boeken die in stapels op de grond staan. Echt, ik heb een walk-in boekenkast nodig! Met draaipanelen, lades en geheime compartimenten voor de ECHT mooie boeken en al. Tot die tijd moet ik het doen met deze nieuwe aanwinst, en ik moet zeggen: de kast was vlot gevuld. Maar…ik ben natuurlijk supermegablij met deze kast! :-)

Hebben jullie voldoende ruimte in je kasten voor je boekenverzameling?

Advertenties

16 gedachten over “Hiep hoi, nieuwe vulruimte!

  1. Sinds ik een tijdje geleden reorganisatie heb gedaan heb ik opnieuw meer plek. Alle losse fotokaders zijn verwijderd en de foto’s zijn in één grote foto-collage verwerkt die NIET in de boekenkast staat. :) Hierdoor heb ik zelfs twee lege planken. Met mijn verjaardag in het vooruitzicht zal daar echter waarschijnlijk wel snel verandering in komen.

  2. Uiteraard niet :P. De rijen staan vol en ben nu bezig erbovenop te stapelen. Dit hou ik nog een paar boeken vol, dan is het echt over. Helaas ook geen ruimte voor een nieuwe kast, maar ik weet er vast wat voor te verzinnen :P. Momenteel probeer ik me ook echt aan een strikte koop-geen-boekenpolicy te houden, maar met het boekenfestijn in aantocht en alle leuke boeken die verder uitkomen, wordt dat steeds lastiger :P.

  3. Nee, ik heb er drie en die zijn overvol. Ook heb ik nog twee dozen waarin ik deze week al twee keer naar een boek gezocht heb die ik dacht te hebben maar niet kon vinden. Behalve speciale boeken geef ik de gelezen boeken weg.

    1. Haha wat herkenbaar! Ik zocht laatst ook een boek maar nergens te vinden! :-)
      Wat goed trouwens dat je gelezen boeken weggeeft; je maakt er iemand blij mee en het ruimt nog lekker op ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s