Boeken

Juni = spannend

Nog een paar dagen en dan begint juni, oftewel: de Maand van het Spannende Boek. Omdat ik nog meerdere thrillers op mijn leesstapel heb (denk: Karin Slaughter, Karen Rose, Rosamund Lupton, Sophie McKenzie en Inge Ipenburg) heb ik besloten dat juni ook op mijn blog de Maand van het Spannende Boek wordt.

Wat houdt dat in? Veel -heel veel- thrillergerelateerde blogposts. Dus:

  • thrillerrecensies
  • top 5’s van onder andere favoriete thrillerauteurs (zowel nationaal als internationaal), favoriete bad guys en favorite nog te ontdekken auteurs
  • overzichten van thrillerprijzen
  • De must-reads, die ik dit weekend publiceer, zullen geheel en al bestaan uit thrillers.
  • Vergelijkingen: Nederlandse vs. internationale thrillers, vrouwelijke vs. mannelijke thrillerauteurs – de verschillen of juist overeenkomsten

Niet-thrillerfans wees gerust: ook andere blogposts zullen de revue passeren. Ik heb komende vrijdag een date met mijn Sisterhood of the Travelling Book Club waarover ik weer verslag zal doen en ik blijf meedoen met literaire recensies van Not Just Any Book Club. Half juni plaats ik hier weer ene recensie van online, dus dat is (misschien voor sommigen) een welkome afwisseling in al het spannings-geweld.

Tot slot kan ik nog mededelen dat er komende maand ook een WIN-actie online zal komen, geheel in thrillerstijl. Hou mijn blog dus goed in de gaten! Meer informatie volgt spoedig…! :-)

Het wordt spannend op mijn blog, met recensies van vele thrillers, waaronder deze spannende boeken!
Het wordt spannend op mijn blog, met recensies van vele thrillers, waaronder deze spannende boeken!

Morgenavond wordt de Maand van het Spannende Boek ingeluid met de Avond van het Spannende Boek, waar onder andere thrillerschrijvers als Marion Pauw, Inge Ipenburg, Jeroen van Inkel en eregast Tess Gerritsen aanwezig zijn. Op deze avond wordt ook de prijs van de Gouden Strop uitgereikt. Daarnaast zijn er signeersessies, interviews en boekverkopen.

En dan is het dit weekend zover: de Maand van het Spannende Boek begint. In boekwinkels wordt bij besteding van €12,50 aan Nederlandstalige boeken het geschenk Incendio van Tess Gerritsen kado gedaan. Er zijn ook activiteiten, waaronder een signeertournee van Tess Gerritsen en een tour van thrillerschrijvers langs hun favoriete boekhandel en bibliotheek. Kijk voor het hele programma op www.maandvanhetspannendeboek.nl.

Ik heb er zin in! Jullie ook? 

Advertenties

11 gedachten over “Juni = spannend

  1. Ik vind het altijd zo jammer dat ik er zo weinig van meekrijg omdat we in juni 3 weken met vakantie zijn maar goed, je blogs lezen en op die manier inspiratie opdoen voor nieuwe boeken kan natuurlijk wel!

  2. Leuk! Ik doe meestal niet zoveel met deze maand, omdat ik zelf weinig spannende boeken lees, maar ik kijk uit naar jouw recensies. (En andere blogs gerelateerd aan dit thema.) :D

  3. Wat leuk dat je je blog ook in het thema zet van deze maand! Je hebt er een nieuwe volger bij. Ik heb een bepaalde voorliefde voor thrillers, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s