Boeken

Het regent pakketjes

Pakketjes, pakketjes en nog meer pakketjes: het regent pakketjes deze week. Ik word letterlijk om de oren geslagen met fijne boeken die per post mijn kant opkomen. Gister werd ik al verblijd met twee stuks, vandaag wordt er nog een fijn pakket opgestuurd. Mijn week kan niet meer stuk!

Maandag begon ik me al enorm te verheugen: Ik wist dat deze week het nieuwste boek van Karin Slaughter bezorgd zou worden. En ja hoor: gistermiddag stond er een prachtig pakket op me te wachten bij thuiskomst. Veroordeeld is de nieuwste thriller van Slaughter, en gaat dit keer niet over Will Trent of Sara Linton maar is het begin van een nieuwe reeks. Vorig jaar raakte hier al het een en ander over bekend: het is een reeks boeken over onopgeloste moorden in Atlanta, in de jaren ’70 van de vorige eeuw.

My precious: Karin Slaughter! YAY :-)
My precious: Karin Slaughter! YAY :-)

Die moest ik -als Karin Slaughterfan van het eerste uur- natuurlijk hebben. Ik heb daarom in april vast een bestelling geplaatst op de site van Bruna, zodat ik in alle vroegte vast kan genieten van mijn exemplaar. Dit weekend ga ik dan ook heerlijk weghuiveren bij deze nieuwste Slaughter. Heerlijk! Daarnaast kreeg ik gisteren een recensie-exemplaar ontvangen van Verborgen gezichten van Nora de Ruyter. Dit boek vertelt het semi-autobiografische verhaal over een vrouw die een dubbelleven leidt. Een dubbelleven waarin ze zichzelf verwondt en haar relatie op alle mogelijke manieren ontvlucht. Ik ben benieuwd!

Tot slot krijg ik morgen/ dit weekend het boek De kinderen van Calais van Lara Teveirne opgestuurd door het Belgische WPG Uitgevers. Ik had -zonder dat ik dit zelf doorhad- via Instagram meegedaan met een win-actie voor dit boek. Ik was dan ook behoorlijk enthousiast en verrast toen ik via Instagram bericht kreeg van mijn winst. Wie had dat gedacht? En nog wel via een medium als Instagram! Vandaag postte de uitgeverij een foto van het -gesigneerde- boek op hun account, en ik moet zeggen: dat ziet er fantastisch uit! Ik kan niet wachten deze te ontvangen :-)!

Dit is het exemplaar van de andere winnares - Laura- maar zo ziet die van mij er dus ook uit: wauw!
Dit is het exemplaar van de andere winnares – Laura- maar zo ziet die van mij er dus ook uit: wauw!

Worden jullie ook altijd zo blij van zulke pakketjes? :-)

Advertenties

26 gedachten over “Het regent pakketjes

  1. Leuke pakketjes! Verborgen gezichten las ik vorige week en daar schreef ik al een review over en ook Karin Slaughter lag hier gisteren op de mat! Veel leesplezier!

  2. Leuk dat soort pakketjes! Helaas kreeg ik mijn laatste pakketje alweer een maand geleden maar ach, ik verwacht nog wel iets dus komt vast wel goed!
    Ben vooral erg benieuwd naar het nieuwste boek van Slaugther, vooral omdat het een nieuwe reek is…

  3. Heerlijk! Ik kreeg vandaag mijn gewonnen (katoenen) tas van de Book Depository store binnen!

    Ik ben erg nieuwsgierig naar De kinderen van Calais van Lara Teveirne! Ik heb nog nooit iets van Karin Slaughter gelezen moet ik bekennen (heb al wat tips op Twitter gehad hierover :-D ). Veel leesplezier!

  4. kan niet wachten totdat ik de nieuwe Slaughter zelf ook heb, ben van plan hem in juni te kopen (maand van het spannende boek) en omdat ik nu al teveel boeken heb gekocht. Groot fan van Karin Slaughter,

    1. Ja, heerlijk he? Vind het erg fijn dat ze met een compleet nieuwe reeks is begonnen! Ik ga ‘m denk ik komende week lezen, maar in juni (inderdaad: de Maand van het Spannende Boek) pas recenseren op mijn blog. Ik ben echt idolaat van haar boeken, dus deze nieuwe topper mag natuurlijk niet ontbreken in zo’n toepasselijke maand :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s