Boeken

ZON!

Eindelijk. De lente is er. En hoe! Het is warm, zonnig en mijn balkon is helemaal klaar om door mij geterroriseerd te worden. Ik ben klaar voor een marathon-leessessie in de zon!

De bevroren framboosjes -mijn favoriete zonnebadensnacks- zijn uit de vriezer gehaald, mijn e-reader is gevuld met fijne, nieuwe recensietitels van uitgeverijen (denk: Het einde van de affaire van Graham Greene en In vertrouwen van Karen Rose) en mijn shorts en hemdje liggen klaar om aan te trekken. Daarnaast heb ik gisteren van mijn moeder de nieuwe cd van Coldplay gekregen, dus die gaat keihard aan -als achtergrondgeluid. Kortom: ik ben er klaar voor. Ik ga heerlijk genieten van de welverdiende zonnestralen die nu over Nederland schijnen.

Happy, zonnig weekend iedereen! :-)
Happy, zonnig weekend iedereen! :-)

Ik ga heerlijk genieten dit weekend, jullie ook? Wat lezen jullie dit zomerse weekend? 

Advertenties

16 gedachten over “ZON!

  1. Ik heb ook heerlijk genoten vandaag en heel veel gelezen. Alsof de zon aanzet tot meer lezen, of juist meer energie geeft… Ik weet het niet, maar ik weet wel dat ik geniet van dit mooie weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s