Boeken

To plan is to blog

Het is de laatste week iets rustiger op mijn blog in vergelijking met voorgaande weken, maar dat heeft een oorzaak: Ik ben namelijk op allerlei leuke plannen aan het broeden. Jaja, er gaat van alles gebeuren met/op mijn blog :-)

Zo ben ik in voorbereiding voor juni, de Maand van het Spannende Boek. Ik kan bij deze vast verklappen dat juni grotendeels in het teken zal staan van spannende boeken. Verwacht dus veel thrillerrecensies, lijstjes van onder andere mijn favoriete thrillerschrijvers/-schrijfsters, een uiteenzetting over het verschil dat Nederlandse en buitenlandse thrillers bij me oproepen en een top 5 van thrillerauteurs die ik nog erg graag wil ontdekken. Mijn must reads van juni zullen enkel thrillers bevatten.

Daarnaast heb ik dit weekend een ontzettend leuke blogdate. Ik ontmoet Judith en Jenny om een -in onze ogen- ontzettend leuk idee uit te werken. We hebben morgen in Utrecht afgesproken om spijkers met koppen te slaan, en ik hoop dat ik er daarna meer over kan vertellen. Het wordt in ieder geval uniek en erg interessant! To be continued dus..!

marisha pessl

Tot slot ga ik natuurlijk veel boeken lezen. Ik had al geblogd dat ik een paar mooie boeken voor mijn verjaardag had gekregen, en daar is afgelopen weekend nog meer bijgekomen: ik kreeg een Boekenbon (waar o waar moet ik die nu eens aan besteden? De keuze is enorm!), een heuse Bookholder -mijn vrienden weten hoe lui ik ben, fijn- en nog twee boeken, Nachtfilm van Marisha Pessl en De Middlesteins van Jamie Attenberg. Beide zijn tips van boeksister Petra, dus ik ben erg benieuwd!

Ik ga er voor nu in ieder geval lekker voor zitten met Nachtflim. De recensie volgt uiteraard zo snel mogelijk, maar ik ga hier heerlijk op mijn gemak van genieten.

Fijn weekend iedereen! Hebben jullie fijn leesvoer klaarliggen? 

Advertenties

6 gedachten over “To plan is to blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s