Boeken

Bloggers, dranghekken en doorbitches

Amsterdam beware: De boekenbloggers komen eraan! Op zaterdag 14 juni zal het er zwart zien van de bloggers, die in grote getale richting de Herengracht gaan: op naar uitgeverij Meulenhoff Boekerij!

We zijn namelijk uitgenodigd voor het Boekenblog Event! Een ‘inspirerend event exclusief voor boekenbloggers’. Wat houdt dat in? Een workshop recensieschrijven voor gevorderden (want dat zijn wij!) met Michiel Stroink, een presentatie van de najaarsboeken door Maaike Le Noble, een discussie over de roman Tijgers in de nacht van Fiona McFarlane en een Boekenbloggersborrel, waarbij er speeddates zijn met verschillende auteurs – Joyce Spijker heeft me via Facebook laten weten dat zij er sowieso bij is- en we als boekenbloggers onderling ervaringen kunnen uitwisselen.

blogevent

Kortom: het wordt een onwijs gezellige middag. En het wordt druk. Reuze, gezellig druk. Op Twitter kondigde zo’n beetje mijn halve boekenbloggers-kenniskring aan ook een uitnodiging te hebben ontvangen en zich te hebben aangemeld. Ik ga veel bloggers opnieuw ontmoeten, maar des te meer voor het eerst ontmoeten, en daar heb ik reuze veel zin in. Ik heb al een paar treindates staan, ik ga -in het plat-Amsterdams- een korte rondleiding geven door de stad maar bovenal stappen we met zijn allen richting uitgeverij. Jenny van Jenny’s Bookcase voorspelde dranghekken en doorbitches, en de groep bloggers neemt in mijn hoofd al zulke enorme proporties aan dat de meute mensen die voor de Dwaze Dagen bij de deuren van de Bijenkorf staan te dringen, in het niet vallen.

Het wordt bij voorbaat dus al een groot succes. Ook zin om erbij te zijn? De aanmelding is gratis en kan tot 26 mei via www.meulenhoff.nl/blogevent.

Wie gaat er nog meer?

Advertenties

23 gedachten over “Bloggers, dranghekken en doorbitches

  1. Oe ja, ik heb ervan gehoord! Wel supervet dat Stroink ook komt. Ik heb zijn eerste boek vorig jaar gelezen, toen die was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. ;3 Trouwens, het is dus in Amsterdam?

  2. Ik heb speciaal vrij gevraagd! Ik baalde al zo dat ik nooit ergens bij kan zijn en dit wilde ik echt niet missen! Wel heel spannend en leuk allemaal. Ik ben best verlegen aangelegd, dus zoiets is dan best eng haha.

    1. LEUK!!
      Haha het zal ongetwijfeld als een warm bad aanvoelen! Boekbloggers onderling zijn op de Social Media altijd zo leuk naar elkaar, kan me niet voorstellen dat dat in real life anders is! :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s