Boeken

WIN-actie: The Vampire Academy

Het is weer tijd voor een WIN-actie. Dit keer eentje in samenwerking met Dutch Media Books. Van hen mag ik twee exemplaren van de filmeditie van The Vampire Academy weggeven.

Jawel, je leest het goed, niet 1 maar 2 winkansen! Voor wie de boekenreeks niet kent, bij deze: The Vampire Academy gaat over de twee vriendinnen Rose en Lissa. Lissa is een sterfelijke vampier van koninklijke komaf, een Moroi, en Rose is half mens-half vampier en daarmee een geboren lijfwacht van de Moroi, oftewel, een damphier. Hun vijand zijn de Strigoi, onsterfelijke vampiers die wreed en gevaarlijk zijn voor zowel mensen als Moroi.

Dit eerste boek vertelt over de avonturen die ze op hun school meemaken – en dat is nogal wat-, en de liefde tussen Rose en haar leraar Dimitri. Ik heb de hele serie gelezen en ik moet zeggen: dit is 1000x beter dan de ‘avonturen’ van Bella en Edward in Twilight. Ik heb er zo van genoten! En nu mag ik dus twee boeken van deel 1 weggeven.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op een exemplaar is het goede antwoord op de volgende vraag naar theitmeijer@gmail.com mailen o.v.v. ‘Win-actie The Vampire Academy’:

Wat is de bijnaam die Dimitri aan Rose geeft? 

Win dit boek (x2!)
Win dit boek (x2!)

Onder de goede inzendingen verloot ik twee boeken. Meedoen kan van nu tot volgende week maandag, dus 31 maart. Ik zal diezelfde avond de winnaars bekend maken -om verwarring op 1 april te voorkomen :-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s