Boeken

Aankondiging: Blogsale!

Jaja, jullie lezen het goed: Ik ga een heuse blogsale houden! Een boekenblogsale, welteverstaan.

Wat moeten jullie je daarbij voorstellen? Nou, koopjes, heel veel koopjes. Mijn huis puilt uit van de boeken, ze passen niet meer in kasten, niet meer op planken en al helemaal niet meer onder het bed. En omdat vandaag officieel de lente is begonnen wilde ik vast een begin maken met een grote voorjaarsschoonmaak door mijn boekenstapels in te krimpen. Dat zal met pijn in het hart worden, en de keuze zal moeilijk zijn en daarom heb ik jullie hulp nodig.

Sample and Warehouse Sales

Mijn boekenvoorraad is me namelijk wel erg dierbaar, dus daarom aan jullie de vraag: In wat voor soort boeken zijn jullie geinteresseerd? Er is keuze uit de volgende categorieen:

  1. Literatuur
  2. Nederlandse literatuur
  3. Romans
  4. Thrillers
  5. Non-fictie

Uiteraard zullen de boeken die ik verkoop stuk voor stuk boeken zijn die ik zelf heb gekocht. Dat lijkt me wel zo eerlijk :-) Verder kan ik vast verklappen dat de prijzen laag zullen zijn, maar dat de verzendkosten voor rekening van de koper zijn. De blogsale zal over enige tijd beginnen, dus hou mijn blog goed in de gaten!!

Advertenties

9 gedachten over “Aankondiging: Blogsale!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s